Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 1 серпня, виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу робочу нараду з керівниками комунальних служб та відповідних структурних підрозділів міської ради.

Дата: 01.08.2022 14:25
Кількість переглядів: 191

Сьогодні, 1 серпня, виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу робочу нараду з керівниками комунальних служб та відповідних структурних підрозділів міської ради.Фото без опису

?Комунальники звітували про виконані роботи у сфері житлово-комунального господарства громади за минулий тиждень та обговорили основні завдання на поточний тиждень, зокрема:

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин поінформував, що протягом минулого тижня відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади здійснено 3 рейдові перевірки, в результаті яких складено 5 адміністративних протоколів за накопичення відходів. Також працівники Департаменту активно працюють із зверненнями та скаргами від мешканців.

-Адміністрація КВЕП «Подільськводоканал» прозвітувала, що протягом тижня збоїв водопостачання не виникало. Згідно плану проводилася дезінфекція питної водопровідної води у зв’язку із підвищенням температури повітря. Працівники підприємства оперативно реагують на заявки жителів громади.

-КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» продовжує підготовку до нового опалювального сезону. Роботи на великих котельнях завершені, розпочинається обслуговування малих топкових.

-Працівники КО «Благоустрій» продовжують впорядковувати громаду. Щоденно прибираються вулиці та дитячі майданчики, вивозиться сміття, здійснюється поточний ремонт сміттєвих контейнерів. По мікрорайонам міста проводиться сезонний покіс трави.

-КО «Міськсвітло» працюють у посиленому режимі, адже вуличне освітлення - це запорука безпеки наших жителів, забезпечення життєдіяльності міста у вечірній час.

-Працівниками ПСКП «Меморіал-Сервіс» розпочато встановлення флагштоку на Алеї Слави, де поховані наші захисники.

-Керуючі кампанії ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» продовжують ремонт житлового фонду, а також покіс трави на закріплених територіях.Фото без опису

?Далі звітували керівники структурних підрозділів Подільської міської ради:

-Управління економічного розвитку та інвестицій: відсьогодні вартість проїзду в міських автобусах становить 10 грн., зважаючи на суттєве подорожчання пального, підвищення мінімальної заробітної плати, автозапчастин тощо. Робочою групою здійснюється щоденний моніторинг за цінами на продукти харчування, товари першої необхідності та лікарські засоби. Проводяться і рейдові перевірки щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях фахівцями Управління та Подільського районного управління поліції. Крім того, здійснюються спільні перевірки із представниками Держпраці щодо легалізації трудових відносин (проведено 108 зустрічей на об’єктах торгівлі). Також було зазначено, що у Подільській громаді завершились жнива ранніх ярих культур.

-Управління освіти та гуманітарної політики: у закладах освіти громади тривають ремонтні роботи укриттів. Проводиться робота і щодо пожежної безпеки. Зараз ще невідомо, у якому режимі розпочнеться новий навчальний рік, але готуються всі без винятку.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Проводиться прийом громадян, опрацьовуються всі заявки. Також продовжується робота із внутрішньо переміщеними особами (станом насьогодні зареєстровано 1710 осіб).

-ЦНСП «Родина» працює у штатному режимі. У стаціонарному відділенні на обліку перебуває 25 людей похилого віку, 260 осіб – у відділені «Вдома». Відділення соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями та раннього втручання працює амбулаторно.

-Подільський міський центр соціальних служб продовжує опікуватися родинами (на обліку 113 сімей), які опинилися у складних життєвих обставинах та внутрішньо переміщеними особами, надаючи гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів, одягу та взуття.Фото без опису

-Центр надання адміністративних послуг посилено працюють із зверненнями громадян щодо реєстрації / зняття з реєстрації (декларування) місця проживання.

- Заклади охорони здоров’я працюють у штатному режимі. Протягом тижня було виявлено 2 випадки захворювання на Covid-19.

За результатами наради керівники комунальних підприємств та структурних підрозділів отримали низку доручень, які стосуються напрацювання шляхів вирішення проблемних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора