Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ремонтні роботи в укриттях закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти

Дата: 29.07.2022 15:30
Кількість переглядів: 246

1 вересня освітній процес в Одеській області має початись у традиційному форматі. Однак, як зазначив голова Одеської ОВА Максим Марченко, остаточне рішення буде залежати виключно від безпекової ситуації та прийнято після висновків спецкомісії у відповідному акті закладу щодФото без описуо готовності розпочати навчальний рік в очному режимі. У 11 закладах освіти громади тривають ремонтні роботи. Кожне укриття обладнується згідно рекомендацій Державної служби України з надзвичайних ситуацій та нормативних документів. Керівництво громади, комісія з надзвичайників, профільних управлінь міськради щоденно перевіряє хід виконання робіт.

В укриттях проводять світло, облаштовують каналізацію,забезпечують подвійний вихід. Триває робота і щодо встановлення якісного вентиляційного обладнання.

Нагадаємо, що остаточні дані щодо формату освітнього процесу в кожному закладі Одеської області будуть готові у серпні після підсумкового огляду спецкомісії, в результаті якої вирішиться доля кожного навчального закладу - чи отримають дозвіл працювати очно.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора