Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Знак твоєї свободи!

Дата: 29.07.2022 09:54
Кількість переглядів: 229

Діти, їх батьки та перехожі подільчани, вчора, у День Української Державності, запалили десятками свічок український тризуб! Він вже давно значить для українців більше, аніж тільки герб. Він став символом віри, сили та незалежності.Фото без опису

Під супровід українських пісень, діти утворили живий ланцюг на знак єднання та підтримки наших захисників, адже подвиг Героїв України сьогодні вкотре доводить, що бажання українців жити в незалежній державі тільки укріпилося. Це бажання, яке тече по жилах нових поколінь українців, обов’язково допоможе їм вирости гідними громадянами своєї Батьківщини.

Далі працівники Управління культури і туризму провели для малечі майстер-клас із створення арт-вишиванки. Складали із пазлів і мапу України, як символ єдності народу і соборності нашої країни.

Дякуємо організаторам соціально-культурної акції, а саме Управлінню культури і туризму та всім учасникам!

Дуже пишаємося нашими дітьми, адже це – наше майбутнє. Ми обіцяємо, що ви житимете у сильній, вільній та незалежній Україні. Ми переможемо!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора