Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем Української Державності!

Дата: 28.07.2022 07:30
Кількість переглядів: 181

Шановні жителі Подільської міської територіальної громади!

Сьогодні ми вперше святкуємо День Української Державності. Україна - сильна, незламна нація вільних людей, яка має тисячолітню історію в європейській родині. Наш народ впродовж багатьох століть відчайдушно боровся за свою землю, свободу і незалежність. І вже у 21 столітті ми стали свідками історичних подій світового масштабу. Ми стали свідками істоФото без описурій горя, втрат і страждань у пеклі війни. Водночас ми є свідками дивовижної національної єдності, мужності, сміливості, відваги і героїчної боротьби проти російських загарбників.

Багатовіковий духовний геноцид, голодомори та репресії не знищили в українського народу прагнення до незалежності. Ми були, є і будемо, попри будь-які спроби ворога привласнити нашу історію, окупувати наші землі.
Ми відстоювали ідею державності у різні історичні епохи. На полях боїв гартувалася воля та міць українського народу. У цій боротьбі народилася єдина нація.

Сьогодні незламний український народ продемонстрував світу, що Україна -  держава, яка здатна утверджувати демократичні цінності, відстоювати свободу та гідність, захищати свій суверенітет і територіальну цілісність. Ми маємо знати та пишатися досягненнями нашої держави на шляху її становлення.

З Днем Української Державності!

Слава Україні! Слава Героям!

З повагою, виконуючий обов’язки Подільського міського голови – секретар Подільської міської ради Олег Албанський.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора