Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗМІНИ В РЕЖИМІ РОБОТИ ТСЦ МВС № 5149 РСЦ ГСЦ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ТА ЗАПИСУ НА ПОСЛУГИ

Дата: 26.07.2022 15:54
Кількість переглядів: 630

З 11 липня 2022 ТСЦ МВС № 5149 змінив режим роботи на шестиденний: з понеділка по суботу (вихідний – неділя) та працює в режимі прийому громадян через функціонал онлайн-запису до електронної черги. Це дозволить заощадити час клієнтів й з користю розпланувати його.Фото без опису

Тож записатися до сервісних центрів МВС можна онлайн на офіційному вебсайті Головного сервісного центру МВС. Тут же — обрати розділ «Запис в е-чергу», пройти ідентифікацію через сервіс ID.GOV.UA (це загальнодержавна електронна система ідентифікації особи, яка дає змогу використовувати всі можливі в Україні способи електронної ідентифікації), зазначити місце отримання послуги, саму послугу та дату і час відвідування сервісного центру МВС. З часом планується надати можливість реєстрації на послуги через чатботи VIBER  та TELEGRAM. Слідкуйте за змінами на сайті ГСЦ МВС.

Через електронну чергу можна записатися практично на всі послуги. Виняток тільки для складання практичних іспитів на право керування транспортним засобом. 

Отримати талон на послугу для складання практичних іспитів на право керування транспортним засобом можна особисто на рецепції ТСЦ МВС № 5149.

Нагадаємо, онлайн-запис є індивідуальним і не може бути переданий іншій особі. Невідповідність обраної послуги й даних, зазначених під час реєстрації в електронній черзі, реальним даним особи є підставою для скасування реєстрації в електронній черзі.

         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора