Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпорядження "Про встановлення особливого режиму в’їзду та виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також руху транспортних засобів на окремих територіях Одеської області"

Дата: 25.07.2022 16:06
Кількість переглядів: 243

Інформуємо!

Згідно розпорядження голови Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка «Про встановлення особливого режиму в’їзду та виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також руху транспортних засобів на окремих територіях Одеської області в умовах правового режиму воєнного стану»:Фото без опису

  1. Встановлено особливий режим в’їзду та виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також руху транспортних засобів на узбережжі Чорного моря, затоках, у внутрішніх морських водах в межах пляжних зон та на територіях пляжних зон, розташованих у межах прибережної захисної смуги Чорного моря на території Одеської області.
  2. На територіях, визначених у пункті 1 цього розпорядження перебування, пересування, вхід/вихід громадян, іноземців та осіб без громадянства в’їзд/виїзд транспортних засобів забороняється.
  3. Власникам та користувачам приміщень, земельних ділянок, розташованих у межах територій, визначених пунктом 1 цього розпорядження, забезпечити:
  • Дотримання заборони, визначеної пунктом 2 цього розпорядження.
  • Організацію господарської діяльності, з урахування вимог цього розпорядження.
  • Негайне повідомлення органів ДСНС України та/або Національної поліції у разі виявлення підозрілих предметів (мін, снарядів, інших засобів вогневого ураження).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора