Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу нараду з керівниками комунальних підприємств, установ та структурних підрозділів міської ради

Дата: 25.07.2022 15:00
Кількість переглядів: 244

Сьогодні виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу нараду з керівниками комунальних підприємств, установ та структурних підрозділів міської ради, в ході якої було опрацьовано ряд поточних питань із життєзабезпечення громади.Фото без опису

Про головне:

-Фахівці Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин співпрацюють із фінансовим управління щодо орендної плати за земельні ділянки. Крім того, посилено працюють із зверненнями та скаргами громадян. Протягом тижня відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади було проведено 2 рейдові перевірки, складено 3 протоколи.  

-КВЕП «Подільськводоканал»:  протягом минулого тижня збоїв водопостачання не виникало. Працівники підприємства оперативно реагують на заявки мешканців. Також проводиться технічне обслуговування об’єктів.

-КВЕП «Подільськтеплокомуненерго»: триває підготовка до нового опалювального сезону. Проводиться обслуговування газо-розподільчої станції у м-ні «Цукрового заводу», монтаж установок для підживлення траси тощо.

-КО «Благоустрій»: працівники впорядковують громаду – вивозиться сміття, прибираються вулиці, здійснюється сезонний покіс трави. Також приведенні до ладу урни (пофарбовано 220 шт.), ремонтуються дитячі майданчики. Продовжується ліквідація наслідків пожежі на міському сміттєзвалищі.

-КО «Міськсвітло»: завершена ревізія всіх світлофорних об’єктів, виконуються заявки від жителів.

-ПСКП «Меморіал-Сервіс»: працівники підприємства продовжують впорядковувати кладовища.

-Керуючі кампанії ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП»: здійснюється ремонт житлового фонду Подільська (ремонтуються під’їзди та покрівлі багатоповерхівок; на дитячі майданчики завозиться пісок; здійснюється покіс трави на закріплених територіях).Фото без опису

-Управління економічного розвитку та інвестицій: на міські маршрути виходить 14 автобусів. За результатами рейдових перевірок щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях, фахівцями Управління та Подільського районного управління поліції складено 94 протоколи. Робочою групою здійснюється щоденний моніторинг за цінами на продукти харчування, товари першої необхідності та лікарські засоби. Що стосується агропромислового комплексу, то у громаді активно продовжуються жнива.

-Центр надання адміністративних послуг: минулого тижня подільчани почали отримувати послуги з реєстрації / зняття з реєстрації (декларування) місця проживання, які були призупинені з початку повномасштабної війни росії проти України. Крім того, фахівці ЦНАПу продовжують опрацьовувати заявки на компенсацію витрат на тимчасове розміщення внутрішньо перемішених осіб.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я: станом насьогодні, у громаді зареєстровано 1679 внутрішньо переміщених осіб. Ведеться прийом громадян, нараховуються соціальні виплати. Відділення соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями та раннього втручання працює амбулаторно. Подільський міський центр соціальних служб продовжує опікуватися родинами (на обліку 101 сім’я), які опинилися у складних життєвих обставинах та внутрішньо переміщеними особами, надаючи гуманітарну допомогу у вигляді одягу та взуття.

-Управління освіти та гуманітарної політики та Управління культури і туризму продовжують організовувати змістовне дозвілля подільчан у літній період. На тиждень заплановані заходи різного напрямку.

-Заклади охорони здоров’я працюють у штатному режимі. Станом насьогодні пацієнтів з підтвердженим COVID-19 немає.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора