Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ГЕРОЇ НЕСКОРЕНОЇ УКРАЇНИ!

Дата: 25.07.2022 08:06
Кількість переглядів: 367

Десятки зразків озброєння та сучасної військової техніки протягом декількох годин експонували у центрі міста для жителів громади. Головна мета оглядової виставки - донесення суті історичних подій, що просто зараз відбуваються в Україні, а також вшанування героїчного подвигу наших військових, які є прикладом мужності, честі, патріотизму для молодого покоління.Фото без опису

Завдячуючи військовим частинам, підрозділу територіальної оборони, Національної поліції України, Державної прикордонної служби всі присутні змогли ближче познайомитись зі своїми захисниками, стрілецькою зброєю та броньованою технікою. Військові охоче розповідали детальну інформацію про своїх помічників, тактико-технічні характеристики, інформацію про застосування і дозволяли посидіти всередині автомобілей, адже це завжди викликає особливий інтерес у наймолодших.

Відвідувачі з цікавістю розглядали наявні експонати, а також робили фото на згадку.

Крім того, жителі міста мали змогу подивитися, як охороняють наші кордони чотирилапі помічники прикордонників – собаки з кінологічної служби.

На другій локації наші військові продемонстрували блискучий майстер-клас з рукопашного бою.

Долучилися до оглядової виставки і наші бджілки - майстрині загону «Шалені голки», які роздавали нашим захисникам сшиті власноруч тактичні спорядження, які обов‘язково стануть їм у нагоді!

А як же без смаколиків? Загін «Паляниця» частував усіх присутніх різноманітними стравами, а вилучені кошти підуть на придбання продуктів для приготування частувань українській армії. Також дівчата пригостили усіх військових смачною випічкою.

У перерві між оглядом техніки, всі бажаючі мали змогу посмакувати і "солдатською кашою".

Активними учасниками стали і наші спортсмени, які провели силові естафети серед підприємств та силових структур. В змаганнях взяли участь 5 команд: прикордонники, військові, залізничники, подільські рятувальники та «БРМ-охорона». Цікаво було спостерігати за нашими сильними українськими чоловіками, які вкотре продемонстрували надзвичайну силу та міць.

Велика подяка медичним працівникам Подільської станції екстренної медичної допомоги, які провели майстер-клас із надання першої медичної допомоги.

І все це відбувалось під музичний супровід! Завдяки нашим захисникам та захисницям у нас з вами є можливість жити. Жити і співати. І з цією піснею йти до перемоги. Посеред парку лунали відомі всім українські пісні у виконані талановитих подільських артистів, а також наших військових!

Завдячуючи тісній співпраці керівництва громади та силових структур, вдалося об‘єднати навколо ідеї захисту нашої держави представників різних поколінь. А найголовніше - це бачити в очах наших дітей віру у щасливе майбутнє вільної України!

Висловлюємо слова щирої подяки командирам військовим частин, тероборони, Державної прикордонної служби та Подільського районного управління поліції за активну участь! А Управлінню культури і туризму та Управлінню освіти та гуманітарної політики за чудову організацію!

Україна – сильна та непереможна країна. Ми віримо в стійкість та відважність наших захисників та в Перемогу над ворогом. російські загарбники будуть знищені, а на нашій землі запанує МИР!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора