Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижневу нараду з керівниками комунальних підприємств, організацій та структурних підрозділів міської ради провів виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський.

Дата: 18.07.2022 15:42
Кількість переглядів: 219

Щотижневу нараду з керівниками комунальних підприємств, організацій та структурних підрозділів міської ради провів виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський.

В ході наради були обговорені актуальні питання життя громади, які стосувалися житлово-комунальної, культурної, соціальної сфери тощо.Фото без опису

Про головне:

• Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин посилено працює із зверненнями від жителів громади, видаються ордери на знесення та санітарної обрізки дерев. Відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади проводяться рейдові перевірки.

• Адміністрація КВЕП «Подільськводоканал» доповіла, що протягом минулого тижня збоїв водопостачання не виникало. Проводиться технічне обслуговування насосних станцій. На заявки мешканців працівники підприємства реагують оперативно.

• КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» готується до опалювального сезону. Так, на минулому тижні, після чергової повірки, було завершено монтаж газових лічильників на котельнях. Зараз фахівці теплопостачального підприємства здійснюють технічне обслуговування газорегулюючих пристроїв.

• КО «Міськсвітло» виконує заявки від жителів, а також працівниками підприємства здійснюються комплексні роботи по підготовці до осінньо-зимового періоду.

• КО «Благоустрій» продовжує роботи по вивозу сміття, скошуванню трави, прибиранню узбіч та вулиць. Також виконано ремонт тротуару шляхопроводу через залізничні колії.

• ПСКП «Меморіал-Сервіс» продовжує впорядковувати кладовища, здійснюється покіс трави. Також працівниками підприємства було вивезено сміття з 3-х кладовищ с. Липецьке.

• Керуючі кампанії ПП «Курінь» та «КВП-Городок» проводять ремонтні роботи житлового фонду. Наразі виконується ремонт під’їздів, покрівель багатоповерхівок, покіс трави на закріплених територіях тощо.

• Управління економічного розвитку та інвестицій працює у штатному режимі. Також ведеться роз’яснювальна робота з підприємцями щодо зовнішніх носіїв реклами. Уся реклама має бути українською!

• Управління освіти та гуманітарної політики отримає безкоштовну гуманітарну допомогу - набори раннього розвитку дітей Early Childhood Development (ECD) kit, 2016 для закладів дошкільної освіти.

• Управління культури і туризму продовжує організовувати змістовне дозвілля подільчан у літній період. На тиждень заплановані заходи різного напрямку.

• Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у звичайному режимі. Соціальні нарахування виплачуються, продовжується прийом заяв на отримання пільг та субсидій. Подільський міський центр соціальних служб продовжує опікуватися родинами, які опинилися у складних життєвих обставинах та внутрішньо переміщеними особами, надаючи гуманітарну допомогу.

• У закладах охорони здоров’я проходять профілактичні медичні огляди школярів та абітурієнтів. Медичні працівники Центру первинної медико-санітарної допомоги та вузькими спеціалістами Подільської міської лікарні здійснюються виїзні прийоми пацієнтів у селах громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора