Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 13 липня, виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу нараду з керівниками комунальних підприємств, організацій та структурних підрозділів міськради

Дата: 13.07.2022 15:03
Кількість переглядів: 187

Сьогодні, 13 липня, виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу нараду з керівниками комунальних підприємств, організацій та структурних підрозділів міськради, які доповіли про проведену роботу за минулий тиждень та поточний стан справ.

ПроФото без опису головне:

  • Працівники Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працюють зі зверненнями та скаргами, які надходять від жителів громади. Крім того, фахівцями Департаменту, Головного Управління ДПС в Одеській області та фінансовим управлінням Подільської міської ради контролюються надходження платежів за земельні ділянки.
  • Адміністрація КВЕП «Подільськводоканал» проінформувала, що протягом тижня надійшло 28 заяв від жителів, всі роботи виконані у повному обсязі.
  • КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» готується до нового опалювального сезону. В рамках підготовки, працівниками вже завершено монтаж газових лічильників на котельнях.
  • КО «Благоустрій» продовжує роботи по вивозу сміття, скошуванню трави, прибиранню узбіч та вулиць.
  • КО «Міськсвітло» виконує заявки від жителів, а також працівниками підприємства здійснюються комплексні роботи по підготовці до осінньо-зимового періоду.
  • ПСКП «Меморіал-Сервіс» продовжує впорядковувати кладовища, здійснюється покіс трави.
  • Працівники ПП «Курінь» на минулому тижні ліквідовували наслідки стихії (сильний вітер повалив дерева). Також проводиться ремонт у під’їздах та покрівель багатоповерхівок.
  • Працівники Управління економічного розвитку та інвестицій, спільно із представниками Подільського районного управління поліції, продовжують проводити рейди щодо ліквідації стихійної торгівлі (всі порушення фіксуються протокольно). Що стосується агропромислового комплексу, то в Подільській громаді тривають жнива ранніх зернових культур.
  • Заклади загальної середньої освіти продовжують прийом заяв на навчання у перший клас. Також педколективи шкіл готують приміщення укриттів для подальших ремонтних робіт.
  • Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Соціальні нарахування виплачуються вчасно. Подільський міський центр соціальних служб та Служба у справах дітей посилено працюють із родинами із числа внутрішньо переміщених та сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах. Працівники ЦНСП «Родина» продовжують опікуватися як підопічними геріатричного відділення, так і відділення «Вдома».
  • Управління культури і туризму продовжує організовувати змістовне дозвілля подільчан у літній період.
  • Управління спорту та молодіжної політики здійснює благоустрій спортивних майданчиків. Протягом тижня заплановано різноманітні заходи.
  • Заклади охорони здоров’я працюють у штатному режимі.

За результатами наради керівникам структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств були дані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора