Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сергіївська селищна рада збирає кошти на цільовий фонд Сергіївської громади для допомоги постраждалим від ракетного удару

Дата: 08.07.2022 16:30
Кількість переглядів: 170

Шановно громадо!

Жахлива трагедія, яку вчинили збройні сили російської федерації, завдавши ракетний удар літаками стратегічної авіації «ТУ-22» вночі 1 липня по території смт. Сергіївка, приголомшила весь цивілізований світ. Ворог вдарив трьома ракетами Х-22 по дев’ятиповерховому житловому будинку та по базі відпочинку, що Фото без описузабрали життя наших, ні в чому не винних, мирних співгромадян Загинула 21 особа, 38 мешканців отримали поранення різної ступені тяжкості та евакуйовані до медичних закладів. Більше 800 людей постраждали, пошкоджено 26 багатоповерхових житлових будинків, а один з яких – взагалі розбитий.

Пошкоджено дитячий садочок, школу, будівлі загального користування, лінії електромереж. Цей перелік руйнувань важко переоцінити та охопити. Постраждалі залишися без даху над головою, без речей першої необхідності, умов для існування та елементарного побуту. Керівництво смт. Сергіївка своїми силами робить усе для допомоги постраждалим від ворожого ракетного удару, але ми не маємо права залишатися осторонь та надати всебічну підтримку та допомогу!

Шановні жителі Подільської міської територіальної громади! Всі разом ми маємо об’єднатися та допомогти у такий важкий час нашим співгромадянам, адже у цій війні немає чужої біди і кожен українець – свій!

Для допомоги постраждалим, Сергіївська селищна рада збирає кошти на цільовий фонд Сергіївської громади за наступними реквізитами:

Отримувач: ГУК в Одеській області / смт. Сергіївка

Код ЄДРПОУ: 37607526

Рахунок: UA 948999980314171931000015648

Код класифікації доходів: 50110000

Призначення платежу: Цільовий фонд Сергіївської громади

Контактна особа – Полянський Олег Дмитрович (тел.: +380977934177).

Наша єдність - є нашою суперсилою. Вона вражає світ. Україна для всього світу символ надії та боротьби, росія – символ ганебності і смерті.

Переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора