Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

8 липня під головуванням виконуючого обов’язки Подільського міського голови Олега Албанського відбулось чергове засідання виконавчого комітету.

Дата: 08.07.2022 15:15
Кількість переглядів: 290

8 липня, під головуванням виконуючого обов’язки Подільського міського голови Олега Албанського відбулось чергове засідання виконавчого комітету.

На порядку денному було розглянуто 9 питань.

З перших питань доповідала Олена Чернега, директор Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин. Згідно розпорядження голови Одеської ОВА Максима Марченка, подільські заклади освіти продовжують готувати до нового навчальноФото без описуго року. Найголовнішим завданням є гарантування безпеки учнів та вчителів. Так, члени виконкому прийняли рішення стосовно виділення коштів із резервного фонду бюджету громади на ремонт захисної споруди у ЗЗСО №7.

Крім того, розглядалося питання передачі з балансу Департаменту ЖКГ матеріально-технічних засобів військовим, а також видачі ордерів на знесення аварійних зелених насаджень.

З наступних питань доповідала Ірина Радковська, т.в.о. начальника Управління економічного розвитку та інвестицій. З метою реалізації проєкту Державної служби України з питань праці «Виходь на світло», спрямованого на подолання проблеми недоброчесних трудових відносин між роботодавцями і працівниками, створення нових робочих місць тощо рішенням виконкому були внесені зміни до Положення про комісію та робочу групу з питань легалізації зайнятості населення та виплати заробітної плати. Обговорювали і проєкт рішення, який стосується організації суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території громади.

Також виконавчий комітет погодив рішення про внесення змін до Програми шефської допомоги військовим частинам ЗСУ, підрозділу Державної прикордонної служби України, Подільському районному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки, які розташовані на території нашої громади.

Розглядався і ряд фінансових питань, з яких прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора