Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Неймовірний відпочинок і мандрівки природою для дітей, які втекли від війни, організовував Микола Степанян, директор ТДК «Березівкаагрошляхбуд», а супроводжували діток фахівці відділу молодіжної політики.

Дата: 08.07.2022 13:11
Кількість переглядів: 283

Насолодитися мальовничими краєвидами, випробувати себе у веслуванні на байдарках, серфінгу, рятуватися від спеки у басейні та просто відволіктися..

І це все – за 80 км від ПодільФото без описуська, у чарівному комплексі відпочинку «Садиба на Кодимі». Неймовірний відпочинок і мандрівки природою для дітей, які втекли від війни, організовував Микола Степанян, директор ТДК «Березівкаагрошляхбуд», а супроводжували діток фахівці відділу молодіжної політики.

Таке змістовне дозвілля допомагає повернути малечі їх дитинство та змінити страх на любов. Зараз люди, а особливо діти, потребують спокою, душевної рівноваги, яких вони можуть досягнути завдяки взаємодії з природою.

День був дуже насичений. Дітки каталися на байдарках та серфінгували на річці, купалися у басейні, пригощалися різноманітними смаколиками та сезонними фруктами.

Що найголовніше – діти здружилися під час подорожі, справді корисно провели дозвілля та активно відпочили!

Організаторам вдалося повернути їм мир у нашій Україні хоч на один день!

Дітки-переселенці, які так потребують щирих і позитивних емоцій, нашої уваги, турботи і тепла, повернулися із подорожі надзвичайно задоволеними!

Висловлюємо щиру вдячність Миколі Степаняну за чуйність і велику підтримку для дітей!

Приємно знати, що такі люди є поруч!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора