Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Під головуванням першого заступника Подільського міського голови – начальника фінансового управління Олени Музичук відбулось засідання комісії з питань легалізації зайнятості населення та виплати заробітної плати

Дата: 07.07.2022 15:43
Кількість переглядів: 347

Під головуванням першого заступника Подільського міського голови – начальника фінансового управління Олени Музичук відбулось засідання комісії з питань легалізації зайнятості населення та виплати заробітної плати, до складу якої увійшли фахівці Головного управління Держпраці в Одеській області, Управління економічного розвитку та інвестицій, Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин, Пенсійного фонду України, Головного управління ДПС в Одеській області, Подільського міськрайонного центру зайнятості, Подільського районного управління поліції.Фото без опису

Передусім членами комісії було розглянуто питання нарахування суб’єктами господарювання заробітної плати працівникам нижче мінімального рівня, встановленого законодавством протягом І кварталу 2022 року. Згідно аналізу та відповідно до інформації Департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської ОВА по виплаті заробітної плати, на території громади виявлено таких суб’єктів господарювання, які сплачували заробітну своїм працівникам нижче мінімального показника. З них будуть взяті пояснення та буде проведена робота.

Обговорювали і заборгованість зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування станом на 01.06.2022 р. згідно з даними ГУ ДПС в Одеській області. З боржниками буде проведена відповідна робота.

Також було прийнято рішення про відновлення рейдових обстежень представників ГУ Держпраці в Одеській області спільно із правоохоронцями щодо виявлення неофіційно оформлених працівників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора