Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Центр надання соціальних послуг «Родина» отримав гуманітарний вантаж від благодійної організації «Solidarites International» на потреби внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток у нашій громаді.

Дата: 07.07.2022 14:44
Кількість переглядів: 339

Від початку бойових дій Подільська громада активно співпрацює із міжнародними партнерами, благодійними організаціями та фондами для того, щоб забезпечувати внутрішньо переміщених осіб всіма необхідними речами, адже переїхавши на нове місце, переселенці одразу стикаються з цілою низкою викликів: від забезпечення себе харчовими продуктами, речами першої потреби до пошуку житла та роботи.Фото без опису

Центр надання соціальних послуг «Родина» отримав гуманітарний вантаж від благодійної організації «Solidarites International» (Солідаріте Інтернасіональ) на потреби внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток у нашій громаді.

Це товари першої необхідності: продуктові набори, засоби особистої гігієни, побутова хімія, ковдри тощо.

Дякуємо «Solidarites International» за підтримку людей, які були вимушені покинути свої домівки. Продовжуємо й далі діалог та співпрацю з нашими партнерами, щоб допомогти нашим співгромадянам, які зараз цього потребують!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора