Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні роботодавці!

Дата: 06.07.2022 08:35
Кількість переглядів: 252

Шановні роботодавці!

Нагадуємо, що наказом Міністерства економіки України від 12.04.2022 № 827-22 затверджено нову форму звітності № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» та Порядок її подання. Наказ набирає чинності з 07 липня 2022 року.

Форма звітності № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» заповнюється та подається юридичними особами, фізичними особами – підприємцями, які в межах трудових відносин використовують працю фізичних осіб, за наявності попиту на робочу силу (вакансії) до базового центру зайнятості або філії міжрегіонального/регіонального центру зайнятості незалежно від місця знаходження роботодавця з дня виникнення у нього потреби у підборі працівників та/або з дати відкриття вакансії, але не пізніше ніж через три робочі дні з дати відкриття вакансії.

Вкотре нагадуємо, що роботодавці мають дотримуватись законодавства про зайнятість населення в частині обов’язкового подання до Державної служби зайнятості звітності за формою № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)».

За додатковою інформацією звертатися до фахівців Подільського міськрайонного центру зайнятості за адресою: вул.. Соборна,239, каб. №12,13, т. (04862)20263.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора