Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Домашні тварини - це друзі, які здавна живуть поруч з людиною і поділяють його житло, допомагають проводити разом дозвілля.

Дата: 04.07.2022 08:44
Кількість переглядів: 205

Домашні тварини - цеФото без опису друзі, які здавна живуть поруч з людиною і поділяють його житло, допомагають проводити разом дозвілля. З цією метою, одразу в двох парках міста, в межах роботи «Клубу вихідного дня», відбулися виставки домашніх улюбленців. На участь у заході були зареєстровані найрізноманітніші породи собак, котиків, крис, папуг...

Такий захід підштовхує дітей глибше цікавитися домашніми улюбленцями, виховує відповідальність, любов до навколишнього середовища й спонукає читати цікаві книги про братів наших менших.

Традиційно, практичними порадами поділився з власниками чотирилапих лікар-ветеринар - Петро Козицький. Свої поради надала грумер Оксана Єгорова.

Не тільки поглянути на доглянутих на хатніх друзів менших наших можна було, а ще й обрати собі друга із притулку Happy Dog House . Маленькі кошенята ретельно обирали собі господарів. Дякуємо усім, хто сьогодні відвідав заходи!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора