Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем Національної Поліції України!

Дата: 04.07.2022 08:05
Кількість переглядів: 144

Шановні правоохоронці Подільщини!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем Національної поліції України!

Ви підтримуєте спокій та безпеку на вулицях нашої громади, розкриваєте злочини та за можливості попереджуєте їх скоєння. Від імені усіх жителів Подільської міської територіальної громади дякую Вам за сумлінну службу! Особливі слова подяки ветеранам правоохоронних органів, які роблять вагомий внесок у виховання молодих співробітників та щедро діляться своїм досвідом!

У Ваше професійне свято від щирого серця хочу висловити свою найщирішу вдячність і низький уклін за найважливішу працю по охороні спокою, безпеки своєї Батьківщини та її народу. Ваша достойна робота дозволяє усім нам відчувати себе впевненіше, знаючи, що Ви — наш захист і опора, зробите все для того, щоб вберегти від зла нас і наших дітей. Бажаю Вам міцного здоров’я, миру, злагоди, вірності службовому обов’язку та успішної служби на благо українського народу!

Зі святом! Дякуємо за безпеку!

З повагою та найщирішими побажаннями, виконуючий обов’язки Подільського міського голови – секретар Подільської міської ради Олег Албанський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора