Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Школи Подільської громади готуються до офлайн-навчання з першого вересня.

Дата: 01.07.2022 15:59
Кількість переглядів: 233

Школи Подільської громади готуються до офлайн-навчання з першого вересня.

На виконання розпорядження голови Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка «Про підготовку закладів освіти області до 2022-2023 навчального року» , створена і вже посилено працює комісія з обстеження найпростіших захисних споруд у закладах загальноФото без описуї середньої освіти. До складу комісії входять Маргарита Ніколайчук, експерт з технічного обстеження будівель і споруд, Євгеній Руснак, начальник відділу будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів, заступники міського голови Людмила Задорожна та Анатолій Корчовий, Алла Кір'як, начальник відділу шкільної та позашкільної освіти та Юрій Дзвоненко, начальник відділу надзвичайних ситуацій, охорони праці та оборонно-мобілізаційної роботи.

Для повноцінного функціонування шкіл є одна важлива умова: безпекове питання має на 100% бути гарантованим. У закладах, які на сьогодні мають укриття або приміщення, які можна буде використати як укриття, навчатимуться офлайн.Фото без опису

До перевірки стану укриттів, визначення можливості їх використання для здобувачів освіти і працівників, долучився і виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський.

Звичайно, що умови у захисних спорудах ЗЗСО є абсолютно різними, тому що і технічний стан будівель різний і час побудови.

Наразі вирішується питання проведення ремонтних робіт в укриттях, дооснащення їх питною водою, медикаментами, засобами індивідуального захисту, а також обстежуються будівлі і споруди, що розташовані максимально близько до шкіл, в яких не має підвальних приміщень, визначення та позначення маршрутів до укриттів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора