Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні відбулась церемонія прощання із нашим земляком, відомим спортивним лікарем, якого в українському регбі знають завдяки його багаторічній роботі з національною збірною, Героєм України – Олександром Миколайовичем Максимішиним

Дата: 29.06.2022 13:56
Кількість переглядів: 278

Подільська громада в сльозах..

Сьогодні, на центральній площі міста, відбулась церемонія прощання із нашим земляком, відомим спортивним лікарем, якого в українському регбі знають завдяки його багаторічній роботі з національною збірною, Героєм України – Олександром Миколайовичем Максимішиним.Фото без опису

З перших днів повномасштабної війни, Олександр взяв зброю в руки та без вагань пішов захищати рідну землю. Він загинув в боях під Харковом. Чоловіку було лише 44 роки.

Попрощатися із загиблим воїном прийшли рідні та близькі. Несли герою живі квіти, віддали шану бойові побратими, представники влади та вдячні подільчани.

Чин відспівування провів настоятель парафії «Всіх святих землі української» ПЦУ військовий капелан протоієрей Михайло Базилько.

Проводжаючи Героя в останню путь, усі, як один, схилили коліна на знак глибокої поваги до Героя, який віддав власне життя за волю України.

Сьогодні ворог нищить і шматує нашу країну. Залишає на її тілі глибокі рани, руйнує мирні українські міста. На це важко дивитися, у це страшно повірити. Ще страшніше, коли вбивають наших дітей тільки за те, що вони люблять свою землю і стали на її захист від людиноненависницької орди. Священний обов’язок сина — захистити матір, воїна — захистити матір-Україну. І саме це зробив Олександр Миколайович Максимішин та сотні інших його побратимів. І тому на землі вони стають Героями та Ангелами на небі. Вклоняємось до землі батькам за такого сина. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким.

Вічна пам’ять Герою України!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора