Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

28 червня в нашій державі відзначається історична подія. Цього дня у 1996 році був прийнятий Основний Закон України.

Дата: 28.06.2022 13:45
Кількість переглядів: 202

28 червня в нашій державі відзначається історична подія. Цього дня у 1996 році був прийнятий Основний Закон України. Прийняття Конституції ознаменувало фундаментальне закріплення незалежності нашої держави, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній Україні. Це одне із самих «молодих» свят сучасної України. У цей день ми віддаємо данину поваги символам держави, що пройшли довгий героїчний шлях.

Сьогодні у Подільській громФото без описуаді, з нагоди Дня Конституції відбувся урочистий мітинг, в якому взяли участь керівництво міста та району, представники підприємств, організацій, установ та громадськість.

На початку заходу присутні вшанували пам’ять воїнів, які віддали своє життя за свободу, незалежність та територіальну цілісність Української держави хвилиною мовчання.

Почесними грамотами Подільського міського голови та з нагоди відзначення 26-ї річниці від Дня прийняття Конституції були нагороджені наші захисники та представники силових структур, які є справжнім прикладом героїзму, мужності, відваги та самопожертви. Також за активну участь у волонтерському русі, залучення громадськості для допомоги Збройним Силам України, свідому громадянську позицію почесними грамотами були нагороджені Людмила Татар та загін «Паляниця», Наталія Лічман та загін «Шалені голки», Василь Бронзель, засновник ГО «Група підтримки Балтщини».

Наприкінці заходу всі присутні поклали квіти до погруддя Т. Г. Шевченка.

26 років з Дня прийняття Основного Закону були багаті на доленосні події, які мали великий вплив на становлення сучасної України, вони загартовують дух патріотизму українців, плекають їх любов до рідної землі, виховують повагу до своєї країни, її прапора, соборності та суверенності. Сьогодні ми ведемо запеклі бої з російськими злочинцями за власну свободу, єдність, демократію та право українців мати своє майбутнє, свою історію, своє національне багатство. Віримо в те, що Україна не лише вистоїть як суверенна держава, але й займе гідне місце серед розвинутих європейських країн. Нехай це свято додає нам сили та впевненості для досягнення цілей на благо нашої громади та держави!

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора