Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 27 червня, виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів міськради та комунальних підприємств.

Дата: 27.06.2022 14:36
Кількість переглядів: 220

Сьогодні, 27 червня, виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів міськради та комунальних підприємств. 

Під час наради було проаналізовано поточний стан справ та визначено коло головних завдань на найближчий тиждень.

Про головне:

 -Всі комунальні підприємФото без описуства працюють у штатному режимі та здійснюють покладені на них зобов’язання. Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин завершив інвентаризацію земель промзони, працюють із зверненнями від жителів громади. Працівниками відділу інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади проводяться рейди. Адміністрація КВЕП «Подільськводоканал» прозвітувала, що протягом тижня було усунуто 12 аварійних ситуацій, 10 з яких по водовідведенню, 2 – водопостачанню. КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» продовжує підготовку до нового опалювального сезону. Триває заповнення та гідравлічні випробування теплових мереж після капітального ремонту. Працівники КО «Благоустрій » продовжують впорядковувати нашу громаду, а саме: щоденно прибираються вулиці, вивозиться ТПВ, а косарі скошують трав'яну рослинність. КО «Міськсвітло» виконує заявки від жителів. ПСКП «Меморіал-Сервіс» продовжує впорядковувати кладовища. Керуючі кампанії ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» проводять ремонтні роботи житлового фонду. Так, виконується поточний ремонт під’їздів багатоповерхівок, обслуговування внутрішньобудинкових мереж. Здійснюється ремонт покрівель.

- Адміністрація Управління економічного розвитку та інвестицій зазначає, станом на сьогодні, на міські маршрути виходять 15 автобусів. Також, працівники Управління спільно із представниками Подільського районного управління поліції продовжують проводити рейди щодо ліквідації стихійної торгівлі (протягом минулого тижня складено 7 протоколів). Робоча група з моніторингу за цінами на продукти харчування, товари першої необхідності та лікарські засоби працює щодня. Днями у Подільській громаді розпочинаються жнива. Також продовжується тісна співпраця із Подільським міськрайонним центром зайнятості щодо працевлаштування внутрішньо переміщених осіб. Насьогодні працевлаштовано 9 чоловік.Фото без опису

- У ЗЗСО продовжується зарахування учнів до перших класів. Адміністрації шкіл продовжують видачу випускникам свідоцтв про освіту. Також у закладах освіти громади розпочалася підготовка до роботи в осінньо-зимовий період: проходять  поточні ремонтні роботи (вапнування, фарбування, упорядкування території, спортивних майданчиків, ігрових майданчиків тощо), у ЦДЮТ завершено капітальний ремонт хореографічного та виставкового залів.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я, Подільський міський центр соціальних служб та Служба у справах дітей продовжує роботу з вимушеними переселенцями та мало захищеними верствами населення. Соціальні нарахування виплачуються вчасно.

-Управління культури і туризму продовжують організовувати змістовне дозвілля подільчан у літній період.

-Управління спорту та молодіжної політики здійснює благоустрій спортивних майданчиків. На тиждень заплановано багато різноманітних заходів.

-Заклади охорони здоров’я громади працюють у штатному режимі.

За результатами наради дано відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора