Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств громади станом на 24 червня 2022 року.

Дата: 27.06.2022 14:29
Кількість переглядів: 180

 

КВЕП «Подільськводоканал» Аварійно-диспетчерською службою  виконано 9 заявок абонентів по ремонту внутрішнього водопроводу, ремонту запірної арматури, ремонту  сан-технічних приладів, прочищенню внутрішньої каналізації:  вул. Армійська, 607;  вул. Соборна, 245; вул. Соборна, 241 та ін.    Силами цеху водопостачання виконано 1 заявка: село Липецьке, вул. Ісадченко.

 Силами цеху водовідведення прочищена вулична каналізація за  25 заявками    абонентів: вул. провулок Незалежності (школа №5); вул. Короленка, 20; вул. Армійська, 40/3 та ін.

 Вода по хімічним та бактеріальним аналізам відповідає ДСанПІН «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людини.

 Силами цеху утримання зеленого господарства міста виконується щоденно прибирання парків та скверів міста.

         

     КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» Розпочатий поточний ремонт на Котельні №1 пароводяних підігрівачів №1-№6, розгерметизація кожуха трубних секцій, механічна очистка труб, ремонт замірної арматури – входу і виходу мережної води, відведення конденсату на конденсаційний і підживлюючий бак.

            Виконано  на Котельні №2 ремонт солерозчинника та зварювальні роботи ємкості для хім. очищеної води. Розпочатий ремонт засувок, вентилів та кранів.

            На Топочній №5 виконано фарбування обладнання та вапнування приміщення.

            На Топочній №10, №11 виконано ремонт димососів.

            Продовжуються ремонтні роботи ділянки теплотраси від ТК-54 біля ж/б по вул. Енергетиків,6 до ТК-29 біля ж/б пр-т Перемоги,7, Ду-108мм. протяжністю 120м.

            Продовжуються роботи з прокладання нової теплотраси повітряного виконання  на житловому масиві «Північний» від ТК – 8 до будівлі ВП «Подільська станція екстреної (швидкої ) медичної допомоги» вул. Армійська 597/1, Ду-89мм. протяжністю 80м. та Ду – 57мм протяжністю 95 м.

            На топочній №10,№11 завершені роботи з фарбування обладнання.

            Завершений поточний ремонт на котельні №2 з обслуговування мережних і підживлюючи насосів, заміни труби біля сольового баку.

            Завершений поточний ремонт на котельні №1 запірної арматури відділення хім. водоочищення : притирання дисків, заміною прокладок і шарових кранів Ду 50 мм. Часткова заміна кранів для випуску повітря та штуцерів, шпильок верхніх загрузочних люків Na катионітових фільтрів №3,№4. Ремонт запірної арматури сепараторів неприливної продувки парових котлів №1,№2,№3, заміна прокладок та оновлення ізоляції.

 

      « Компанія «Горсвет. Виконання  заявок від населення міста –  7 од.

    В результаті обходу та огляду ліній вуличного освітлення проведена заміна лампи по вул. Тисячна оп. № 34 та ремонт світлодіодного світильника по вул. Тисячна  оп. № 234.

   Проведено підчищення зелених насаджень на території ЗЗСО № 7 та № 2 та ЗДО № 13, № 14.

   Проведена вивозка гілок після підчищення зелених насаджень з територій ЗЗСО № 7, № 2.

   Проведена перетяжка проводу ліній вуличного освітлення по пров. Жуковському – 140 м.

   Проведена реконструкція ТП 310.

   Проведено огляд вуличних світильників та світлофорних об’єктів.

   Проведено обхід та огляд мереж вуличного освітлення.                   

 

        КО « Благоустрій» Проведено роботи по обслуговуванню та прибиранню центральних вулиць міста, проспектів, площ від сміття та бруду – обслуговується 168000 м2 за тиждень. Виконано переміщення сміття на міському звалищі – всього 840 м3. Виконані роботи по прибиранню вулиць: Залізничників, Успенська, Соборна, Гетьманська, Армійська, Успенська, Перемоги, Л.Толстого, Скіфська, В.Деповська, Я.Мудрого, Дружби, Залізничників, 8 Березня, пр-т Перемоги та Шевченка, бульвар Бірзульський. Виконані роботи з ремонту дитячого майданчика на перехресті вулиці Нова та Кобзарська. Виконані роботи з чищення лотків водовідведення по вулиці Сільськогосподарська та Чкалова. Виконані роботи з фарбування конструкції металевої «Я люблю Україну» по проспекту Шевченка. Виконані роботи з фарбування лавок паркових на Привокзальній площі. Виконані роботи зі змітання бруду вздовж бордюрів проїзної частини міста по вулиці Соборна, Некрасова та проспект Перемоги. Виконані роботи зі скошування трави  по вулиці Соборна 8 Березня, Армійська, Я.Мудрого, Слобідська, Затишна, Осипенка, Садова, Молодіжна, Гетьманська, Херсонська, Новоселів, Торгова, Кобзарська, Сільськогосподарська, Нова, Шкільна, Мельниченка та провулок Спортивний. Виконані роботи зі скошування рослинної порослі біля дитячого майданчика на перехресті вулиці Нова та Кобзарська.

     У с. Липецьке виконувались роботи з прибирання сміття біля спортивного комплексу, дитячого майданчика, біля автобусних зупинок, в парку біля пам’ятника загиблим воїнам ВВВ. Виконувались роботи зі скошування рослинної порослі по центральним вулицям, біля автобусних зупинок та в парку.

 

     ПП «Городок – КВП »  Ремонт  м’якої  покрівлі  40м².  у ж/б 528  по вул.Армійській. Ремонт  м’якої  покрівлі  30м².  у ж/б 607  по вул.Армійській. Ремонт дитячого майданчика у ж/б 99 по вул.Армійській. Ремонт дверей на вході у підвал у ж/б 554 по вул.Армійській. Ремонт дверей на виході на дах у ж/б 528 по вул.Армійській.  Ремонт дверей на виході на дах у ж/б 592 по вул.Армійській. Скошування трави. Вивезено великогабаритні відходи в обсязі  40м³. 

  

    ПП «Курінь» Виконується ремонт та заміна дверних ручок, ремонт вхідних дверей, ремонт кодових замків та заміна на нові. Виконано частковий ремонт шиферної покрівлі будинку по пр.Перемоги 22.

Завершено частковий ремонт м’якої покрівлі будинку по вул.Кузовкова 1  та ремонт під’їздів  будинку                                                                                                                      по вул.Черняховського 4.Розпочато ремонт під їзду в будинках  по вул.Бочковича 90;  Черняховського 2. Продовжується ремонт під їздів в будинку по вул.Бочковича 90А. Відремонтовано сходи  до входу в підвальне приміщення буд.Черняховського 2 та виконано частковий ремонт шиферної покрівлі  будинку по бул.Бірзульський 64 і  частковий ремонт шиферної покрівлі, та ремонт слухового вікна горища в будинку по бул.Бірзульський 2.

    Розпочато ремонт підвального приміщення(укриття) :штукатурка стін, ремонт витяжного  вентканалу та ел.частини в будинку по вул. Енергетиків 8, розпочато  ремонт фасадної частини балконів в будинку по вул.Гетьманська 9А.

   Виконується перевірка та прочистка вентканалів згідно заяв  мешканців будинку, та актів перевірки.                                                                                                                   

   Проводиться:

 - установка нових ліхтарів та заміна ел. ламп в під їздах будинків.                                                                                             

 - завезення піску в пісочниці дитячих майданчиків;

-  вивозиться негабаритне сміття;

-  скошення трави по всьому житловому фонді;

-  екстрених викликів електрика -7;

-  сухе прибирання сходових клітин під їздів;

- прибирання  доріжок, сходів під їздів, майданчиків біля сміттєвих баків, під їздів та прибудинкової території(згідно затвердженого графіку) по всьому закріпленому за підприємством житловому фонді.

Відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм  громади  Департаменту ЖКГАЗВ  розглянуто 8 звернень мешканців міста з питань порушення норм добросусідства та санітарних норм з них усних- 3. Начальником відділу проведено чергову рейд перевірку з метою дотримання санітарного стану та благоустрою громади ( своєчасне скошування трави) у наступних мікрорайонах Черемушки,

Цукровий завод, виїзд з міста зі сторони с. Соболевка.

Також, 24.06.22 р за участю представників ПЕТ. здійснено рейд перевірку в мікрорайоні Миколаївки

( вул. Водопровідні) –ВНС від  БМЕС Подільського регіону щодо порушення санітарних норм та правил , а саме наявність на прилеглій території залізобетонних виробів ( плит).Видано припис на усунення порушення

Складено 1 адміністративний протокол за ст 152 на гр. З. щодо порушення санітарних норм відносно проведення земельних робіт без відповідного дозволу та пошкодження асфальтного покриття на міській території.                              

Станом на 17.06.2022 року кількість виловлених тварин, у тому числі вже стерилізованих складає - 20 од.                                                                                                                                                           

Усім мешканцям громади, які звертаються до департаменту з різнобічних питань усно та письмово відповіді надаються у строк, визначений чинним законодавством.

У випадку виявлення фактів порушень санітарного стану та благоустрою міста громадян просимо повідомляти по тел.2 -35 -96.

     

    Директор Департаменту                                  О.І.  Чернега                                                                            

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора