Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пізнавальний захід від подільських рятувальників та поліцейських!

Дата: 27.06.2022 08:07
Кількість переглядів: 153

Пізнавальний захід від подільських рятувальників та поліцейських!

Безпека дітей - першочергове завдання для нашої держави.

Тому рятувальники спільно з поліцейськими відвідали Подільський міський центр соціальних служб та провели пізнавальний захід для дітей, які виховуються в дитячих будинках сімейного типу. РятувалФото без описуьники розповіли про Державну службу з надзвичайних ситуацій та показали цікавий мультфільм про професії в ДСНС. Потім бесіда перейшла до теми "Небезпека вибухонебезпечних предметів", під час якої діти задавали цікаві питання, а рятувальники надавали змістовні відповіді. Завершилось обговорення даної теми переглядом мультфільму про песика Патрона, який ще раз наголосив на основних правилах безпеки при виявленні підозрілих знахідок.

Останньою темою бесіди з дітлахами "Елементарні правила безпеки в побуті та правила поведінки при виникненні пожежі". Надзвичайники разом з дітьми пригадали основні причини виникнення пожежі, а також як діяти при її виникненні.

На останок ДСНСівці показали та розказали, що ж таке вогнегасник та як правильно ним користуватися.

Як діткам, так і дорослим сподобалась дана зустріч. Всі отримали гарні враження, а головне - корисну інформацію, яка зможе врятувати життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора