Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась 19 сесія Подільської міської ради І скликання.

Дата: 22.06.2022 16:26
Кількість переглядів: 235

Відбулась 19 сесія Подільської міської ради І скликання.

На порядок денний сесійного засідання виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський запропонував депутатам винести 24 питання, які були попередньо вивчені членами постійних комісій, детально опрацьовані та рекомендовані на затвердження сесії міської ради.

Першими депутати розгляФото без описунули 12 питань, які стосувалися затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу в оренду, встановлення земельного сервітуту та укладання договору сервітутного землекористування, передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності тощо, з яких доповідав заступник міського голови Анатолій Корчовий.

Далі народні обранці своїм рішенням надали згоду на безоплатну передачу до комунальної власності Подільської громади спеціалізованого автомобіля, призначеного для надання додаткових психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових послуг працівниками Подільського інклюзивно-ресурсного центру.Фото без опису

Також до комунальної власності прийнято шкільний автобус для перевезення учнів в селах громади.

Крім того, було прийнято рішення про ліквідацію Липецького закладу загальної середньої освіти І ступеня Подільської міської ради, оскільки протягом 2021-2022 рр. у закладі налічувалось 20 дітей 1-4 класів та 12 дошкільнят (середня наповнюваність групи дошкільнят протягом навчального року складала 3 вихованці, функціонувало 2 класи та 1 клас-комплект). Зазначимо, що кількість здобувачів освіти та працівників закладу є тотожною. Тому була проведена зустріч із педколективом, батьками, старостою села, директором Липецької опорної школи, в ході якої було запропоновано перевести дітей до опорного закладу, а приміщення школи використовувати як міжсезонний спортивно-оздоровчий табір для дітей громади та залучати туди працівників. Кожному вчителю буде запропоновано варіанти працевлаштування як у Липецькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів, так і у міських закладах освіти.

На виконання доручення голови Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка щодо оптимізації структури органів місцевого самоврядування, а також з метою вдосконалення роботи управлінь, підняття рівня якості освіти в громаді, створення сприятливих умов для розвитку фізичної культури і спорту, було прийнято рішення про реорганізацію Управління спорту та молодіжної політики шляхом приєднання до Управління освіти і гуманітарної підтримки. Спільна робота двох управлінь дасть змогу гармонічно доповнювати роботу та одночасно забезпечить розвиток як освіти, так і спорту.

У ході засідання сесії у новій редакції прийнято перелік нових адмінпослуг, які надаватимуться у Центрі надання адміністративних послуг.

Також були прийняті відповідні рішення щодо змін, які стосуються місцевих податків, з яких доповідала перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління Олена Музичук.

Розглядався і ряд інших питань, в результаті обговорення ухвалені відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора