Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 21 червня, поважному жителю нашої громади, ветерану Другої світової війни Лунгулу Петру Іустиновичу виповнився 101 рік! З Днем Народження його вітали рідні, близькі, виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський

Дата: 21.06.2022 17:05
Кількість переглядів: 181

Сьогодні, 21 червня, поважному жителю нашої громади, ветерану Другої світової війни Лунгулу Петру Іустиновичу виповнився 101 рік! З Днем Народження його вітали рідні, близькі, виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський та представники організації ветеранів.

Гості вручили довгожителюФото без опису квіти та подарунки, а також висловили вдячність Петру Іустиновичу за його добросовісну, невтомну працю, виховання дітей та онуків (іменинник має 4 внуків, 8 правнуків та 8 праправнуків!) і за яскравий приклад людяності, мужності, сили волі та порядності!

У Подільську Петро Іустинович – один з останніх нині свідків бойових дій Другої світової війни, нагороджений багатьма орденами та відзнаками.

Попри поважний вік, він не втрачає жаги до життя, щиро посміхається та радісно ділиться спогадами про життя та працю!

«Вклоняюся Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями та труднощами післявоєнної відбудови. Сердечно вдячний Вам за багаторічну самовіддану працю. Радію, що, переживши багато бурхливих подій, Ви сьогодні зустрічаєте 101 -ий День Народження у колі рідних та близьких Вам людей. Бажаю міцного здоров’я, миру, радості й благополуччя на довгі щасливі роки», - виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський.

Вся подільська родина бажає Петру Іустиновичу міцного здоров’я і ще довго бути прикладом і живою легендою для захисників України!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора