Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 20 червня, виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів міськради та комунальних підприємств.

Дата: 20.06.2022 14:59
Кількість переглядів: 230

Сьогодні, 20 червня, виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів міськради та комунальних підприємств. У ході наради були підведені підсумки роботи за минулий тиждень, порушені проблемні питання, які виникли в ході їх виконання та окреслені завдання на поточний період.

Про головне:

-Всі комунальні підприємстваФото без опису працюють у штатному режимі та здійснюють покладені на них зобов’язання. Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин продовжує інвентаризацію земель, працюють із зверненнями від жителів громади. Також була проведена робоча зустріч із головами ОСББ щодо утримання у належному стані прибудинкових територій. Адміністрація КВЕП «Подільськводоканал» звітувала, що аварійних ситуацій на мережах водопостачання та водовідведення впродовж тижня не виникало. Зараз працівники підприємства займаються обслуговуванням міських фонтанів та ремонтом внутрішньобудинкових мереж. КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» продовжує підготовку до нового опалювального сезону. У 2-ох мікрорайонах міста вже завершені роботи по заміні тепломереж. Також проводяться технічні огляди теплових камер та на завершальній стадії ремонт великих котлів. Працівники КО «Благоустрій» проводять прибирання вулиць, ремонтують дитячі майданчики, здійснюють сезонний покіс трави та вивозять ТПВ. КО «Міськсвітло» виконує заявки від жителів. Керуючі кампанії ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» проводять ремонтні роботи житлового фонду. Так, виконується поточний ремонт під’їздів багатоповерхівок, обслуговування внутрішньобудинкових мереж. Здійснюється ремонт покрівель.

- Адміністрація Управління економічного розвитку та інвестицій зазначає, станом на сьогодні, на міські маршрути виходять 14 автобусів. Також, працівники Управління спільно із представниками Подільського районного управління поліції продовжують проводити рейди щодо ліквідації стихійної торгівлі (з початку 2022 року вже виписано понад 70 протоколів). Робоча група з моніторингу за цінами на продукти харчування, товари першої необхідності та лікарські засоби працює щодня. Незабаром у Подільській громаді розпочинаються жнива. Загалом засіяно понад 3 тис. г землі.

-У с. Липецьке триває боротьба із «чорними лісорубами». Так, впродовж тижня, встановлено кілька фактів незаконної порубки та перевезення лісу. Цим питанням займаються правоохоронці.

-Адміністрації закладів загальної середньої освіти громади отримали 219 свідоцтв про повну загальну середню освіту та 473 свідоцтва про базову середню освіту, серед яких 40 – з відзнакою. Нашій освітній спільноті є чим пишатися, адже у цьому році маємо 14 випускників із золотою медаллю та 6 із срібною!

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я продовжує роботу з вимушеними переселенцями та мало захищеними верствами населення. Соціальні нарахування виплачуються вчасно.

-За сприянням Управління спорту та молодіжної політики цими вихідними проведено товариський футбольний матч вихованців КДЮСШ «Локомотив» і військовослужбовців, аби підтримати бойовий дух наших захисників. Крім того, працівниками Управління заплановано різноманітні спортивні заходи.

-Заклади охорони здоров’я громади працюють у штатному режимі.

За результатами наради дано відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора