Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільська громада прихистила понад 1500 тис. переселенців та за допомогою благодійних фондів надає їм всіляку підтримку.

Дата: 18.06.2022 12:11
Кількість переглядів: 264

Сьогодні народ України мужньо бореться з російськими окупантами, захищає свою землю, потерпаючи від руйнування інфраструктури та житла і зазнаючи непоправних втрат серед мирного населення.Фото без опису

Багато людей – передусім жінки, діти та літні люди – були змушені залишити свої домівки й шукати притулку в безпечніших куточках України або стати біженцями в сусідніх країнах. Подільська громада прихистила понад 1500 тис. переселенців та за допомогою благодійних фондів надає їм всіляку підтримку. Так, сьогодні, Центр надання гуманітарної допомоги, відповідно до запиту від громади, отримав партію гум. допомоги у вигляді продуктів харчування та засобів особистої гігієни від благодійного фонду «Людська довіра Платінум Добро Україна»! Дякуємо Романчиковій А.А. та БФ «Платінум Добро Україна» за турботу і участь, підтримку та за прості речі, які так необхідні кожного дня нашим внутрішньо переміщеним особам! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора