Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Лікарі, фельдшери, медсестри та медбрати, акушери, лаборанти, санітари, – всі, хто стоїть на сторожі людського здоров’я – цього тижня приймають вітання. Бо у третю неділю червня — їхнє свято — День медпрацівника!

Дата: 17.06.2022 15:35
Кількість переглядів: 196

Лікарі, фельдшери, медсестри та медбрати, акушери, лаборанти, санітари, – всі, хто стоїть на сторожі людського здоров’я – цього тижня приймають вітання. Бо у третю неділю червня — їхнє свято — День медпрацівника! Сьогодні, в переддень свята, привітати медичних працівників Подільської міської лікарні, Центру первинної медико-санітарної допомоги та ПФото без описуодільської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги завітали виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський і заступник міського голови Людмила Задорожна.

На початку заходу всі присутні вшанували пам’ять хвилиною мовчання медичних працівників, які загинули на передовій, до останнього подиху рятуючи захисників України.

За багаторічну сумлінну працю, професіоналізм, високі показники в роботі, вагомий особистий внесок у справу охорони здоров’я мешканців нашої громади, медики були нагороджені подяками міського голови, Одеського обласного Департаменту охорони здоров’я та Одеської обласної державної (військової) адміністрації.

«Від усієї Подільської громади вітаю вас і медиків усієї України з прийдешнім професійним святом. Ви справжні ангели-охоронці, які завжди готові прийти на допомогу будь-якій незнайомій людині, часто нехтуючи своїми проблемами і ризикуючи власним здоров’ям та життям. Медик – це не просто професія, це швидше покликання або навіть благородна місія. Висловлюю щирі слова подяки кожному з вас за щоденну працю, відданість, доброту та людяність. Щиро бажаю професійного, кар’єрного росту та самовдосконалення. Якомога швидшої перемоги, миру, спокою! Слава українським медикам», - в. о. Подільського міського голови Олег Албанський.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора