Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем медичного працівника!

Дата: 19.06.2022 08:00
Кількість переглядів: 240

Шановні медичні працівники  — лікарі, фельдшери, медсестри, молодший медичний персонал, ветерани закладів охорони здоров’я!

Фото без описуПрийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята — Дня медичного працівника, і дозвольте подякувати вам за щоденну виснажливу працю — невпинну боротьбу за здоров’я та життя людини.

Роль і значимість медичних працівників неоціненна в нашому суспільстві. Від народження і протягом усього життя нас супроводжують фахівці різних галузей медицини: від лікарів і медсестер, фельдшерів, акушерів і лаборантів до санітарів і нянечок – усі вони стоять на варті здоров’я людини.

Ви несете на собі величезний тягар чужого болю та відповідальності, адже у ваших руках — людські життя. Професія, яку ви обрали, заслуговує на найвищу похвалу, захоплення і повагу. Ваша професія сповнена благородної місії – служіння в ім’я здоров’я та майбутнього нашого народу.

В сучасних умовах від медиків, їх професіоналізму залежить життя та здоров’я як цивільного населення, так і захисників нашої держави. Вже у перші дні повномасштабної війни ви  рятували життя наших бійців, які постраждали від ворожого ракетного удару.

У цей день ми також вшановуємо тих, хто в бліндажах, окопах, мобільних госпіталях надає медичну допомогу та рятує захисників України.

Вічна пам'ять медичним працівникам, хто віддав своє життя заради миру!

Дорогі медики! Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, миру та спокою, мудрості і терпіння, тепла і розуміння від рідних, сімейного затишку, благополуччя у ваших родинах, невичерпної енергії та людської пошани. Хай ваша непомірна, жертовна — адже по-іншому й не сказати — праця повертається вам у стократ добром та здоров’ям!

З повагою, виконуючий обов'язки Подільського міського голови Олег Албанський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора