Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про зміну назви та реорганізацію управлінь Подільської міської ради Подільського району Одеської області

Дата: 16.06.2022 17:09
Кількість переглядів: 291

Проєкт                                                                                                                                                                                                   

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про зміну назви та реорганізацію управлінь

Подільської міської ради

Подільського району Одеської області

 

З метою оптимізації та вдосконалення роботи виконавчих органів та реалізації повноважень щодо створення управлінь, що належать до виконавчих органів міської ради,   з урахуванням статей 104-107, статей 110-112 Цивільного кодексу України, відповідно до  вимог п.1 ст.40 КЗпП України, керуючись ст.25, ч. 2 ст. 42, ст. 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Подільська міська рада Подільського району Одеської області

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Змінити назву управління освіти Подільської міської ради Подільського району Одеської області на управління освіти і гуманітарної політики Подільської міської ради Подільського району Одеської області.

2. Затвердити Положення управління освіти і гуманітарної політики Подільської міської ради Подільського району Одеської області (додається).

3. Реорганізувати  управління спорту та молодіжної політики Подільської міської ради Подільського району Одеської області шляхом приєднання до управління освіти і гуманітарної політики Подільської міської ради Подільського району Одеської області.

4. Встановити, що строк заявлення кредиторами своїх вимог складає 2 (два) місяці з дня оприлюднення повідомлення про реорганізацію.

5. Затвердити склад комісії з реорганізації управління спорту та молодіжної політики Подільської міської ради Подільського району Одеської області та визначити її місцезнаходження за адресою: проспект Шевченка, 2, м. Подільськ, Одеської області (додається).

6. Комісії з реорганізації, у встановленому чинним законодавством України порядку, забезпечити вжиття всіх необхідних заходів щодо реорганізації управління спорту та молодіжної політики  Подільської міської ради Подільського району Одеської області :

6.1.Надати державному реєстратору документи, передбачені Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» для проведення припинення юридичної особи.

6.2. Забезпечити дотримання соціально-правових гарантій працівників у порядку та на умовах, визначених чинним законодавством України.

6.3.Провести інвентаризацію майна. Скласти передавальний акт, подати його на затвердження сесії Подільської міської ради Подільського району Одеської області, після закінчення строку пред’явлення кредиторами своїх вимог.

        7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з соціальних питань, охорони здоров’я та освіти (Тепла М.О.).

 

 

 Підг. Задорожна Л.І.

 р/р  Музичук О.В. Задорожна Л.І.,

        Ткач С.Г., Конюхов В.В.,Тепла М.О

ПЕРЕГЛЯНУТИ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора