Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заклади загальної середньої освіти Подільської громади готують до початку нового навчального року!

Дата: 16.06.2022 11:18
Кількість переглядів: 177

Заклади загальної середньої освіти Подільської громади готують до початку нового навчального року!

Виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський разом із заступником міського голови Людмилою Задорожною моніторять наявні проблеми та спільно з керівниками закладів освіти напрацьовують шляхи їхнього розв’язання. Планування стратегії розвитку осФото без описувіти у нашій громаді, оптимізація шкільної мережі, виконання ремонтних робіт, переформатування ЗЗСО у початкові школи, гімназії та ліцеї, як вимагає того реформа -  сьогодні це ключові питання.

Також проводиться робота над тим, щоб була можливість розпочати навчання школярів в очному форматі. Планується, що декілька шкіл працюватимуть у звичайному режимі, оскільки вони облаштовані найпростішими укриттями, а в інших вирішується питання щодо змішаної системи навчання. Наразі в усіх укриттях заплановані ремонті роботи, які будуть завершенні до вересня місяця.

«Звісно, все залежатиме від того, якою буде безпекова ситуація в регіоні. Сподіваюся, що ми швидко подолаємо агресора і зможемо почати навчальний рік у нормальному очному режимі. Хочеться, аби діти нарешті сіли за парти. Усвідомлюємо, що маємо вирішити ряд завдань, найголовніше з яких — безпека. Тож віримо у наших захисників, допомагаємо наближати перемогу і прагнемо мирного навчального року», - в. о. Подільського міського голови Олег Албанський.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора