Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міністерство охорони здоров'я України запрошує випускників загальноосвітніх шкіл та коледжів вступати до українських державних медичних університетів.

Дата: 15.06.2022 10:10
Кількість переглядів: 139

#МОЗ запрошує випускників загальноосвітніх шкіл та коледжів вступати до українських державних медичних університетів.

Що ми пропонуємо?

?До сфери управління МОЗ належать 15 університетів та 2 академії. Ознайомитись з детальною інформацією можна на офіційних ресурсах цих закладів освіти у рубриці «Вступна кампанія 2022». Список закладів за посиланням? https://moz.gov.ua/uploads/7/37360-perelik_zvo.doc

?Можна обрати з 9 спеціальностей: «Медицина», «Педіатрія», «Стоматологія», «Медсестринство», «Медична психологія», «Технології медичної діагностики та лікування», «Фізична терапія, ерготерапія», «Фармація, промислова фармація», «Громадське здоров’я».

?У цьому році порядок прийому абітурієнтів на навчання на медичні спеціальності значно спрощено, а прохідні бали — зменшено.

Так, цьогоріч скасовано підвищені вимоги до мінімального значення кількості балів зі вступних випробувань – 150 балів на спеціальності «Медицина», «Педіатрія» та 130 балів – на спеціальність «Фармація, промислова фармація».

Крім того, у правилах прийому кожен університет самостійно визначатиме мінімальне значення кількості балів зі вступних випробувань, але не нижче 100 балів.

МОЗ закликає майбутніх абітурієнтів вступати до медичних закладів та пов’язувати своє життя з професією лікаря.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора