Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Під керівництвом першого заступника Подільського міського голови Олени Музичук відбулось засідання робочої групи з питань наповнення бюджетів усіх рівнів.

Дата: 14.06.2022 15:44
Кількість переглядів: 163

Під керівництвом першого заступника Подільського міського голови Олени Музичук відбулось засідання робочої групи з питань наповнення бюджетів усіх рівнів, до складу якої увійшли представники податкової,Фото без опису Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин, фінансового управління та Пенсійного фонду України.

Ключові питання, які було внесено до розгляду на засіданні – це обов’язкова сплата місцевих податків та зборів, аналіз сплати орендної плати за земельні ділянки на території Подільської громади тощо. Нагадуємо суб’єктам господарювання, що від сплати податків ніхто не звільняв, адже Одеська область і насамперед наша громада не відноситься до переліку територій, де ведуться активні бойові дії, за що дякуємо Збройним Силам України!

Робочою групою було вирішено посилити роз’яснювальну роботу з платниками податків та налагодити формат обміну інформацією з податковою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора