Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності

Дата: 13.06.2022 14:19
Кількість переглядів: 196

Проект рішення 9

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


РІШЕННЯ

 

Про  передачу в оренду земельної

 ділянки комунальної власності

 

Розглянувши заяву Слободенюк Лариси Борисівни, щодо передачі в оренду земельної ділянки комунальної власності,для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код КВЦПЗ – ****), згідно ст. ст. 12, 83, 93, 122, 123, 124, 125, 126 Земельного кодексу України, розділу ХІІІ Податкового кодексу, п.5 ст.16  Закону України  «Про державний земельний кадастр», керуючись п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Подільська міська рада Подільського району Одеської області

 

ВИРІШИЛА:

1. Надати в користування на умовах оренди  земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови:

1.1 Громадянці України Слободенюк Ларисі Борисівні терміном на 5 (п’ять) років для будівництва і обслуговування будівель торгівлі загальною площею 0,0032 га за адресою:вул. ****,*,м. ****, Одеської області (кадастровий номер ******).

2. Земельні ділянки мають обмеження і обтяження такого характеру:

3.1 Заборона на зміну цільового призначення та будівництво об'єктів без відповідного дозволу.

3.2 Дотримання природоохоронних вимог.

3.3 Використання земельної ділянки відповідно до вимог ст.ст. 96, 104 Земельного кодексу України. 

4. Встановити орендну плату за користування земельною ділянкою у розмірі 3 відсотків від нормативної грошової оцінки, що визначається розділом ХІІІ Податкового кодексу України. Договори на право землекористування оформити в управлінні архітектури,містобудування  та земельних відносин Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Подільської міської ради Подільського району Одеськоїобластіта зареєструвати  відповідно з діючим законодавством.

5. Відділу у Подільському районі Головного управління Держгеокадастру Одеської області та управлінню архітектури, містобудування та земельних відносин Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Подільської міської ради Подільського району Одеської області внести відповідні записи до земельно-кадастрової документації.

6 .Після державної реєстрації документу, що посвідчує право на земельну ділянку, землекористувачам зареєструвати його в реєстрі містобудівного кадастру управління архітектури, містобудування та земельних відносин Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Подільської міської ради Подільського району Одеської області (пр-т. Шевченка, 7-а).    

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію по будівництву, житлово-комунальному господарству, благоустрою, екології та земельним  відносинам (Кашульський В.П.).

 

Проект рішення підготував                      

Н.О.Жабська  тел..2-25-17

 

р/р Чернега О.І.

Жабська Н.О.

Музичук О.В.

Рябий В.О.

податкова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора