Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева робоча нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста відбулась у виконуючого обов’язки Подільського міського голови Олега Албанського.

Дата: 13.06.2022 14:04
Кількість переглядів: 166

Щотижнева робоча нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста відбулась у виконуючого обов’язки Подільського міського голови Олега Албанського.

Нарада розпочалась з обговорення військФото без описуово-політичної ситуації у громаді. Зазначимо, ситуація повністю контрольована Збройними Силами України.

Далі керівники комунальних підприємств та структурних підрозділів міськради прозвітували про роботу та озвучили поточні проблеми.

Про головне:

-Всі комунальні підприємства працюють у штатному режимі та здійснюють покладені на них зобов’язання. Так, директор КВЕП «Подільськводоканала» повідомив, що підприємство безперебійно надає послуги водопостачання та водовідведення населенню, продовжує виконувати заявки від жителів, у разі виникнення аварій їх оперативно ліквідовують. КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» продовжує підготовку до зими. У мікрорайонах міста тривають роботи по заміні тепломереж, також приводять приводять до ладу техніку, яка знаходиться на балансі підприємства. Працівники КО «Благоустрій» проводять прибирання вулиць, ремонтують дитячі майданчики, здійснюють сезонний покіс трави та вивозять ТПВ. КО «Міськсвітло», в рамках підготовки до осінньо-зимового періоду, проводиться технічний огляд електромереж та міських трансформаторних підстанцій. Працівники ПСКП «Меморіал-Сервіс» приводять до ладу кладовища, продовжується покіс трави. Керуючі кампанії ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» проводять ремонтні роботи житлового фонду. Так, виконується поточний ремонт під’їздів багатоповерхівок, обслуговування внутрішньобудинкових мереж. Здійснюється ремонт покрівель.

- Управління економічного розвитку та інвестицій зазначає, що станом на сьогодні на міські маршрути виходять 14 автобусів. Також, працівники Управління спільно із представниками Подільського районного управління поліції продовжують проводити рейди щодо ліквідації стихійної торгівлі. Робоча група з моніторингу за цінами на продукти харчування, товари першої необхідності та лікарські засоби працює щодня. Управління економічного розвитку та інвестицій активно співпрацює із Подільським міськрайонним центром зайнятості щодо формування переліку вакансій для переселенців.

-Днями розпочнеться поточний ремонт молочного корпусу Подільського міського ринку.

- Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я продовжує прийом громадян. Всі соціальні нарахування виплачуються вчасно. Подільський міський цент соціальних служб та Служба у справах дітей працюють із сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах та родинами-переселенцями.

-Управління культури активно організовує літнє дозвілля подільчан. Майже кожного дня відбуваються всілякі заходи, які знаходять відгук як у малечі, так і у дорослих. Управління спорту та молодіжної політики утримують у належному стані спортивні майданчики. Плануються різноманітні спортивні заходи, психологічні тренінги для молоді із залученням внутрішньо переміщених осіб.

-Подільська міська лікарня працює у штатному режимі. Наразі вирішується питання проведення поточного та капітального ремонту відділень.

-У Центрі первинної медико-санітарної допомоги дещо збільшилась кількість звернень пацієнтів. Продовжується робота з переселенцями. Також лікарі первинки продовжують виїзні прийоми у села громади.

Наостанок виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський подякував усім присутнім за розуміння та невтомну працю по забезпеченню нормальної життєдіяльності громади та її мешканців. У час війни росії проти України завдяки стійкості, мужності та відданості своїй роботі у Подільській громаді вдалося створити комфортні умови для життя городян та перебування вимушених переселенців!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора