Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств громади станом на 10 червня 2022 року.

Дата: 10.06.2022 14:51
Кількість переглядів: 180

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств громади

станом  на 10 червня  2022 року.

  

КВЕП «Подільськводоканал»: Аварійно-диспетчерською службою виконано 7 заявок абонентів по ремонту внутрішнього водопроводу, ремонту запірної арматури, ремонту  сан-технічних приладів, прочищенню внутрішньої каналізації:  вул. Армійська, 619;  вул. Мельниченка, 118; вул. Бочковича, 97, вул. Ломоносова, 25 та ін. 

Силами цеху водопостачання виконано 1 заявку: КНП «Одеський обласний центр екстренної медичної допомоги і медицини катастроф» Одеської обласної ради.

Силами цеху водовідведення прочищена вулична каналізація за  13 заявками    абонентів: вул. Соборна, 245; продовольчий ринок; КНП «Одеський обласний центр екстренної медичної допомоги і медицини катастроф» Одеської обласної ради та ін.

Вода по хімічним та бактеріальним аналізам відповідає ДСанПІН «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».

Силами цеху утримання зеленого господарства міста виконується щоденно прибирання парків та скверів міста.

         

КВЕП «Подільськтеплокомуненерго»: Розпочата заміна ділянки теплотраси від ТК-54 біля ж/б по вул. Енергетиків,6 до ТК-29 біля ж/б пр-т Перемоги,7, Ду-108мм. протяжністю 120м.

Розпочато прокладання нової теплотраси повітряного виконання  на житловому масиві «Північний» від ТК – 8 до будівлі ВП «Подільська станція екстреної (швидкої ) медичної допомоги» вул. Армійська 597/1, Ду-89мм. протяжністю 80м. та Ду – 57мм. протяжністю 95м.

Розпочатий поточний ремонт на котельні №9 з обмурівки котлів та поточного ремонту будівлі , а саме штукатурка, побілка, фарбування стін та обладнання. 

Розпочатий поточний ремонт на топочній №5 та очищенню димовідвідних пристроїв, ревізія шарових кранів. 

Розпочатий поточний ремонт на котельні №1 по заміні вогнетривкої ізоляції на корпусі водяного економайзера парового котла №1 та заміна вогнетривкої ізоляції вихідного коробу димососу, яка переходить у підземний газохід від парового котла№3.

 Розпочато обслуговування компенсаторів по пр-т Перемоги. 

На топочній №10,№11 проводиться очищення котлів.

Завершені роботи з поточний ремонт даху приміщення котельні №1 в районі водяного економайзера п/к ДКВР 10/13 №1,№3.

Завершені роботи з поточний ремонт на котельні №1 з обслуговування всіх видів насосів та ремонт допоміжного обладнання на котельні №9, підживлювальних насосів та насосів сирої води.     

Завершені ремонтні роботи на житловому масиві «Північний» за адресою вул. Армійська ремонтною бригадою продовжуються  роботи по заміні ділянки тепломережі ТК-1 до ТК-3а, d-219мм, протяжністю 540м.

 

 « Компанія «Горсвет»: Виконання  заявок від населення міста –  10 од.

 В результаті обходу та огляду ліній вуличного освітлення проведено:

- заміна ламп по вул. В.Козака, 79 та вул. Л.Українки, 16 оп. № 8, оп. № 6.

- ремонт світлодіодного світильника на перехресті вул. Енергетиків - Некрасова. 

Усунуто коротке замикання по вул. Весняна.

На світлофорному об’єкті (перехресття вул. Соборна – просп. Перемоги) проведено ремонт контролера, заміна блоку РКС та заміна відліку часу, який вийшов з ладу.

Проведено огляд вуличних світильників та світлофорних об’єктів.

Проведено обхід та огляд мереж вуличного освітлення.                   

 

КО « Благоустрій»: Проведено роботи по обслуговуванню та прибиранню центральних вулиць міста, проспектів, площ від сміття та бруду – обслуговується 168000 м2 за тиждень. Виконано переміщення сміття на міському звалищі – всього 840 м3. Виконані роботи по прибиранню вулиць: Залізничників, Успенська, Соборна, Гетьманська, Армійська, Успенська, Перемоги, Л.Толстого, Скіфська, В.Деповська, Я.Мудрого, Дружби, Залізничників, 8 Березня, пр-т Перемоги та Шевченка, бульвар Бірзульський. Виконані роботи з установки нових ігрових комплексів на дитячих майданчиках у парку «Слава праці», парку ім..Шевченка та проспект Перемоги біля «Укртелекому». Виконані роботи з поточного ремонту дитячих майданчиків, що знаходяться на балансі організації. Виконані роботи зі скошування трави  по вулиці В.Деповська, Транспортна, Ягорлицька, Залізничників, Чкалова, Київська, Перемоги, Дружби, Героїв, Глибочанська, Володимирівська, Зелена, провул. Фабричний, Жуковського, Польовий, Сонячний, Козацький, проспект Шевченка та Шляхопровід. Виконані роботи зі скошування рослинної порослі навколо дитячих майданчиків. Виконані роботи з чищення лотків водовідведення по вул. Подільська.

У с. Липецьке виконувались роботи з прибирання сміття біля спортивного комплексу, дитячого майданчика, біля автобусних зупинок, в парку біля пам’ятника загиблим воїнам ВВВ. Виконувались роботи зі скошування рослинної порослі по центральним вулицям.

 

ПП «Городок – КВП »:  Ремонт  м’якої  покрівлі  30м².  у ж/б 520  по вул.Армійській. Ремонт  ливневок 4 м/п. Ремонт 2-х лавок  у ж/б 1 по вул.Толстого Л. Ремонт дитячого майданчика у ж/б 99 по вул.Армійський та його фарбування. Скошування трави. Ремонт вхідних дверей 2 під’їзду у ж/б 490  по вул.Армійській . Ремонт вхідних дверей 4 під’їзду у ж/б 523  по вул.Армійській .  Ремонт 3-х дверей на виході на дах у ж/б 607 по вул.Армійській .Вивезено великогабаритні відходи в обсязі  30м³. 

 

ПП «Курінь»:  Виконується ремонт  та заміна дверних ручок, ремонт вхідних дверей, ремонт  кодових замків та заміна на нові. Продовжується  ремонт під’їздів будинку по вул.Черняховського 6, ремонт під їзду в будинку по вул.Гетьманській 9А. Продовжується ремонт під їзду в будинку по вул.Бочковича 90 та завершено  частковий ремонт м’якої покрівлі будинку по пр.Перемоги 32Розпочато частковий ремонт м якої покрівлі будинку  по вул.Ломоносова 25.Проводиться установка бордюрів  до  клумб  біля будинку Кузовкова 4.

Завершено роботи по відведенню ливневих вод з даху будинку від цоколю  буд.Кузовкова 8 та  ремонт дитячих майданчиків біля будинків по вул.Соборній, 76,115,117.

Виконується перевірка та прочистка вентканалів згідно  заяв та актів  перевірки , та заяв мешканців будинків.

Проводиться:

- установка нових ліхтарів та заміна ел.ламп в під’їздах  будинків;

- чистка вентиляційних каналів;

- роботи по заготівлі  піску для   пісочниць на   дитячих майданчиках;

- вивозиться негабаритне сміття;

-розпочинається скошування трави по всьому житловому фонді;

- екстрених викликів електрика –5;

- сухе прибирання сходових клітин під їздів;

- прибирання  доріжок, сходів під’їздів, майданчиків біля сміттєвих баків, під’їздів та прибудинкової території (згідно затвердженого графіку) по всьому закріпленому за підприємством житловому фонду.

 

Відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм  громади  Департаменту ЖКГАЗВ  розглянуто 5 звернень мешканців міста з питань порушення норм добросусідства та санітарних норм з них усних- 2.  

Начальником відділу за частю місцевого тлебачння проведено рейд перевірку щодо дотримання санітарних норм та правил щодо скошення трави по мікрорайонам нашої громади, а саме:

 « Черемушки», « Цукровий завод», район « Північний», Військове містечко, Міраж, виїзд на с. Соболевку, Миколаївка, Каштан та інш. В ході перевірки виявлені незначні порушення відносно несвоєчасності скошування високорослої трави  та  накопичення великогабаритних відходів біля сміттєвих майданчиків. Видано 3 письмових приписи та проведено усні бесіди з  будинкоуправителями КВП «Городок» та ПП «Курінь».                                               

Станом на 20.05.2022 року кількість виловлених тварин, у тому числі вже стерилізованих  складає  - 20 од.                                                                                                                                                           

Усім мешканцям громади, які звертаються до департаменту з різнобічних питань усно та письмово відповіді надаються у строк, визначений чинним законодавством.

У випадку виявлення фактів порушень санітарного стану та благоустрою міста громадян просимо повідомляти по тел.2 -35 -96.

     

    Директор Департаменту                                                                                        О.І. Чернега                                                                            

 

     Вик. Євтодій С.О.

     тел. 23596

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора