Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про надання дозволу на списання матеріальних цінностей з балансу КНП «Подільська міська лікарня» Подільської міської ради Подільського району Одеської області

Дата: 10.06.2022 08:39
Кількість переглядів: 279

                                                                                 У К Р А Ї Н А

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Про надання дозволу на списання

матеріальних цінностей з балансу

КНП «Подільська міська лікарня»

Подільської міської ради Подільського

району Одеської області

 

 

Розглянувши клопотання головного лікаря КНП «Подільська міська лікарня» Подільської міської ради Подільського району Одеської області Жуковського О.В. щодо надання дозволу на списання з балансу комунального некомерційного підприємства  фізично зношених матеріальних цінностей, у зв?язку із непридатністю  для подальшого використання, у відповідності до рішення Подільської міської ради від 20.11.2013 р. № 469-VI «Про затвердження положення про порядок списання майна, що є комунальною власністю територіальної громади м. Котовська і перебуває на балансі комунальних підприємств, організацій та бюджетних установ, засновником, яких є Котовська міська рада», з внесеними змінами та доповненнями, внесеними рішенням Подільської міської ради від 25 травня 2016 року № 115-VII, Подільська міська рада Подільського району Одеської області

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Дозволити Комунальному некомерційному підприємству «Подільська міська лікарня» Подільської міської ради Подільського району Одеської області списати з балансу підприємства фізично зношені матеріальні цінності згідно переліку (додається).

 

2. Механізми, запчастини придатні для подальшої експлуатації демонтувати та оприбуткувати КНП «Подільська міська лікарня» Подільської міської ради Подільського району Одеської області  у встановленому законом порядку.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію   з соціальних питань, охорони здоров'я та освіти (Тепла М. О.). постійну комісію з питань будівництва, благоустрою, житлово-комунального господарства, благоустрою, екології та земельних відносин (Кашульський В. П.)

 

 

 

 

 

Підг. Чуприна О.В.

р/р Тепла М.О., Задорожна Л.І.,

Жуковський О.В., Кашульський В.П.

 

ДОДАТОК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора