Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Наші бджілки щодня скрупульозно працюють над виготовленням маскувальних сіток, розвантажувальних жилетів, тактичних аптечок, речей тощо для військових.

Дата: 08.06.2022 14:26
Кількість переглядів: 209

Наші бджілки щодня скрупульозно працюють над виготовленням маскувальних сіток, розвантажувальних жилетів, тактичних аптечок, речей тощо для військових. Попри те, що повномасштабна війна триває вже більш як три місяці, потреба в цих елементах захисту не зменшується!

Навпаки, у зв’язку з настФото без описуанням літа наші захисники нині потребують спорядження яскравіших і світліших кольорів. Тому, з ранку до пізнього вечора, небайдужі містяни невтомно працюють. Але зараз є потреба у тканині! Подільчани, якщо у вас є непотрібні речі та військова форма, старі джинси, будь-ласка, передавайте їх до легкоатлетичного манежу! Будемо дуже вдячні!

А головним правилом подільських волонтерок так і залишається – робити все з добрими помислами і побажаннями воїнам повернутися живими і неушкодженими! Зазначають: незважаючи на втому і одноманітність роботи старанно працюватимуть аж до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора