Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про організацію харчування дітей в закладах дошкільної освіти Подільської міської територіальної громади влітку 2022 року

Дата: 07.06.2022 16:07
Кількість переглядів: 176

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про організацію харчування дітей

в закладах дошкільної освіти Подільської міської

територіальної громади  влітку 2022  року

 

Розглянувши клопотання начальника УО Подільської міської ради Добрянської Н.В. «Про організацію харчування в закладах дошкільної освіти Подільської міської територіальної громади влітку  2022 року» та згідно із законами України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», постановою Кабінету Міністрів України № 886 від 19.06.2002 року «Про невідкладні питання діяльності дошкільних та інтернатних навчальних закладів», Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах (із змінами), затвердженого наказом МОН України  № 667 від  21.11.2002 р., на виконання п 19 Закону України № 911-VІІ від 24.12.2015 року «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України», керуючись п.п.8,  п.б. ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області

 

ВИРІШИВ:

 

  1. УО Подільської міської ради    (Добрянська Н.В.):
    1. Організувати харчування дітей в закладах дошкільної освіти Подільської міської територіальної громади влітку  2022  року з розрахунку 40 грн. на одну дитину в  день, з яких: 16.00 грн. – плата батьків за харчування та 24 грн.  – видатки з бюджету Подільської міської територіальної громади.
    2.  Організувати в закладах дошкільної освіти Подільської міської територіальної громади влітку  2022 року безкоштовне харчування: дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою і виховуються в сім’ях;  дітей з інвалідністю; дітей із сімей, які отримують допомогу, відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»; дітей, з особливими освітніми потребами;дітей які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів; дітей із числа внутрішньо переміщених осіб з розрахунку  40 грн. на одну дитину в день.
    3. Організувати в закладах дошкільної освіти Подільської міської територіальної громади влітку 2022 року пільгове харчування:  дітей з сімей, в яких  троє і більше дітей; дітей учасників бойових дій, з розрахунку 40 грн в день з них: 8 грн – плата батьків за харчування та 32.00 грн видатки з бюджету Подільської міської територіальної громади.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Задорожну Людмилу.

 

 

Секретар Подільської міської ради                                   О. Б. АЛБАНСЬКИЙ

 

 

                 Вик: Добрянська Наталія                                                                              Р/Р

           Задорожна Людмила

           Музичук Олена                                 

           Добрянська Наталія          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора