Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева робоча нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста відбулась у виконуючого обов’язки Подільського міського голови Олега Албанського.

Дата: 06.06.2022 14:20
Кількість переглядів: 208

Щотижнева робоча нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста відбулась у виконуючого обов’язки Подільського міського голови Олега Албанського.

Про головне:

-Комунальні підприємства гФото без описуромади працюють у посиленому режимі. Так, працівниками КВЕП «Подільськводоканал», протягом минулого тижня, усунені всі аварійні ситуації на мережах водопостачання. Також, за заявками жителів, виконується обслуговування внутрішньобудинкових систем. КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» продовжує підготовку до нового опалювального сезону. Триває заміна тепломереж у мікрорайонах міста. Крім того, протягом міжопалювального періоду тепловики здійснюють ремонт та технічне обслуговування обладнання всього великого комплексу теплового господарства (котельні, теплові камери, техніка тощо). Ремонтом дитячих майданчиків  та встановленням нового устаткування (гойдалки, гірки) активно займаються працівники КО «Благоустрій». Виконується щоденне прибирання вулиць, сезонний покіс трави, а також планується поточний ремонт сміттєзбираючих контейнерів. КО «Міськсвітло», в рамках підготовки до осінньо-зимового періоду, замінюють вуличні дроти електромереж на вулицях міста. Працівники ПСКП «Меморіал-Сервіс» приводять до ладу кладовища, продовжується покіс трави. Керуючі кампанії ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» проводять ремонтні роботи житлового фонду. Так, виконується поточний ремонт під’їздів багатоповерхівок, обслуговування внутрішньобудинкових мереж, а особливо електричних. По заявкам мешканців проводиться ремонт покрівель.

-Управління економічного розвитку та інвестицій зазначає, що посівна кампанія у Подільській громаді завершилася. Попри усі проблеми, з якими зіткнулися наші аграрії, цього року вдалося засіяти понад 6 тис. га ярих та озимих культур. Також, працівники Управління спільно із представниками Подільського районного управління поліції продовжують проводити рейди щодо ліквідації стихійної торгівлі. Робоча група з моніторингу за цінами на продукти харчування, товари першої необхідності та лікарські засоби працює щодня. Управління економічного розвитку та інвестицій спільно із Подільським міськрайонним центром зайнятості займаються формуванням переліку вакансій для переселенців. Станом на сьогодні, на міські маршрути виходять 13 автобусів.

-Подільський міський ринок у базарні дні працює з 05:00 години до 14:00. У небазарні – з 06:00 до 14:00. Щодня виконується санітарне прибирання, також запланований поточний ремонт торгових корпусів.

-У с. Липецьке триває опитування серед мешканців щодо перейменування вулиць.

-Управління культури розробило план заходів для організації літнього дозвілля подільчан. Крім того, минулими вихідними взяв старт «Клуб вихідного дня».

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я продовжує працювати із внутрішньо переміщеними особами. Насьогодні, зареєстровано 1486 ВПО. Всі соціальні нарахування виплачуються вчасно. ЦНСП «Родина» піклується про літніх людей. Так, соціальні працівники обслуговують 262 особи відділення «Вдома», 21 особа знаходиться на обслуговуванні геріатричного відділення. Також соцпрацівники відвідують людей похилого віку для визначення нагальних потреб.

- Центр соціальних служб та Служба у справах дітей посилено працюють з сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах та родинами-переселенцями.

- Управління спорту та молодіжної політики утримують у належному стані спортивні майданчики. Також плануються різноманітні спортивні заходи.

-Подільська міська лікарня працює у штатному режимі. Наразі вирішується питання проведення поточного та капітального ремонту відділень.

-У Центрі первинної медико-санітарної допомоги дещо збільшилась кількість звернень пацієнтів. Продовжується робота з переселенцями. Також лікарі первинки продовжують виїзні прийоми у села громади.

За результатами наради керівникам комунальних підприємств, установ, організацій були дані зауваження та відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора