Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась виїзна акція для дітей загиблих воїнів, які до останнього подиху боронили нашу землю і майбутнє маленьких українців від російських загарбників!

Дата: 03.06.2022 15:52
Кількість переглядів: 255

Відбулась виїзна акція для дітей загиблих воїнів, які до останнього подиху боронили нашу землю і майбутнє маленьких українців від російських загарбників! Організатори заходу, а це Управління освіти, поєднали активний відпочинок і спокійне споглядФото без описуання за казковими краєвидами с. Олександрівка. Всім відомо, що насичений графік дня, а особливо творчість допомагає дітям відволіктися від проблем, негативних думок та відчути, що вони не одні в цій ситуації!

Головна мета - подарувати дітям день незабутніх вражень та відволікти їх на кілька годин від пережитих подій. Були проведені цікаві ігри, змагання та музичні руханки, співали українських пісень під гітару, вчилися ставити намети і розводити багаття, запускали у небо кульки. Крім того, з дітьми провів бесіди і консультації психолог. Долучилася малеча і до приготування найсмачнішої рибної юшки, а також їх частували вертутами та іншими смаколиками.

«Завдання дорослих — робити дитинство малечі щасливим. Нові враження, емоції та активний відпочинок — це найменше, що ми можемо зробити», - кажуть організатори.

Сподіваємося, що цей день приніс нашим маленьким мешканцям задоволення, допоможе відволіктися від певних труднощів чи проблем. Вдячні всім, хто долучився до організації дозвілля для дітей наших загиблих воїнів – Сергію Ковалю, Людмилі Татар, Павлу Шаповалу та освітянам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора