Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про отримання дозвільних документів та трудове законодавство у воєнний час розповіли зразковому підприємству у Подільському районі.

Дата: 03.06.2022 13:24
Кількість переглядів: 304

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРАЦІ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ!!!

Про отримання дозвільних документів та трудове законодавство у воєнний час розповіли зразковому підприємству у Подільському районі.

Фахівцями Головного управління Держпраці в Одеській області було здійснено консультативну зустріч з керівництвом ПП «Городок-КВП».

Основною діяльність данного підприємств є експлуатація, технічне обслуговування та ремонт ліфтів багатоквартирних будинків, а також надання інших послуг з обслуговування житлового фонду міста.

ПП «Городок-КВП» можна Фото без описуназвати зразковим підприємством з питань щодо отримання всіх необхідних дозвільних документі на експлуатацію устаткування та виконання робіт підвищеної небезпеки.

Начальник Подільського відділу нагляду в промисловості Михайлюк Вікторія надала роз’ясненння щодо реєстрації декларації матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці, на підставі якої суб’єктом господарювання можливе виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатація (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки на період дії воєнного стану, відповідно до вимог постанови КМУ від 24.03.2022 № 357.

Головний державний інспектор відділу з питань праці та заробітної плати Людмила Добровольська надала роз?яснення щодо оформлення простою на підприємстві під час комендантської години та порядок оплати праці під час такого простою.

Також увагу присутніх було акцентовано на призупиненні трудового договору та порядку нарахування та сплати податків під час такого призупинення, надання відпусток під час воєнного стану та їх тривалість, норми тривалості робочого часу впродовж воєнного стану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора