Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Центр надання гуманітарної допомоги Подільської громади змінив адресу!

Дата: 03.06.2022 11:49
Кількість переглядів: 318

Центр надання гуманітарної допомоги Подільської громади змінив адресу! Відтепер пункт видачі допомоги знаходиться за адресою вул. Шевченка, 34/1. Працюватиме пункт з понеділка (з 8:00 до 17:15) по п’ятницю (з 8:00 до 16:00).

Тут переселенці, що приїхали з теритоФото без описурій, де ведуться бойові дії та військовослужбовці можуть отримати найнеобхідніші речі: засоби особистої гігієни, дитяче харчування, підгузки, крупи, медикаменти та інші речі.

До уваги переселенців, у яких є маленькі дітки! У Центрі гумдопомоги у достатній кількості є якісне дитяче харчування та підгузки! Чекаємо на вас!

Сезонний одяг та взуття можна отримати на базі Подільського міського центру соціальних служб за адресою вул. Бочковича, 4.

За 100 днів війни наша громада прихистила 1483 внутрішньо переміщених осіб з тих областей, які найбільше постраждали від вторгнення російських окупантів. Тому спільними зусиллями ми маємо надавати їм всебічну підтримку! Зараз є потреба у продуктах харчування! Якщо бажаєте допомогти, звертайтеся за адресою вул. Шевченка, 34/1 або за тел.: +38(066)-004-81-35.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора