Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств громади станом на 27 травня 2022 року.

Дата: 02.06.2022 15:36
Кількість переглядів: 208

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств громади

станом  на 27 травня  2022 року.

 

 КВЕП «Подільськводоканал».  Аварійно-диспетчерською службою виконано 9 заявок абонентів по ремонту внутрішнього водопроводу, ремонту запірної арматури, ремонту  сан-технічних приладів, прочищенню внутрішньої каналізації:  вул. Бочковича, 92;  вул. Мельниченка, 128; вул. Армійська, 607  та ін. 

Силами цеху водопостачання виконано 4 заявки: вул. Черняховського, 6; вул. Михайлівська, 94, с. Липецьке та ін.

Силами цеху водовідведення прочищена вулична каналізація за  20 заявками    абонентів: вул. Гагаріна, 126; вул. Залізничників, 127; вул. Короленка, 88/1 та ін. Вода по хімічним та бактеріальним аналізам відповідає ДСанПІН «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною». Силами цеху утримання зеленого господарства міста виконується щоденно прибирання парків та скверів міста.

 

              

КВЕП «Подільськтеплокомуненерго». Розпочатий поточний ремонт на котельні №1 з обслуговування всіх видів насосів. Розпочата технічна ревізія та ремонт насосів на топочній №10.   

 Розпочата технічна ревізія та ремонт допоміжного обладнання на котельні №9, підживлювальних насосів насосів сирої води.                                                                                                                                                                                            Завершена технічна ревізія та ремонт допоміжного обладнання на котельні №9, мережних насосів, сальникової набивки, мастила, очищення від бруду, фарбування та ревізія засувок.

Завершені роботи на топочній №5 з ревізії електродвигунів та ревізії насосів.

Завершені роботи на котельні №1 та №9 з ревізії контактних з’єднань, автоматів, пускових механізмів,комутаційної апаратури в РЩ-О, 4кВ,КУ-0,4кВ її ремонт та фарбування ел.щитів.   

Продовжуються  ремонтні роботи за адресою вул. Мельниченка,109 по заміні ділянки теплотраси біля ж/б від ТК-59 до ТК-63 , Ду – 108мм, протяжністю 100м.

На житловому масиві «Північний» за адресою вул. Армійська ремонтною бригадою продовжуються  роботи по заміні ділянки тепломережі ТК-1 до ТК-3а, d-219мм, протяжністю 540м.

 

« Компанія «Горсвет».  Виконання  заявок від населення міста –   20 од.

Завершено підчищення зелених насаджень  на території  ЗЗСО № 9.

Проведено технічне обслуговування та встановлено автоматичні вимикачі в щити обліку при ТП 376, 317, 339, РЩ 4 .

Проведена реконструкція лінії вуличного освітлення для аварійного відключення вуличного освітлення міста  (щити обліку при ТП 307, 359, 309, 320).

Проведена перетяжка проводу ліній вуличного освітлення по вул. Волошкова, 30.

Проведено огляд вуличних світильників та світлофорних об’єктів.

Проведено обхід та огляд мереж вуличного освітлення.                   

                 

КО « Благоустрій». Проведено роботи по обслуговуванню та прибиранню центральних вулиць міста, проспектів, площ від сміття та бруду – обслуговується 168000 м2 за тиждень. Виконано переміщення сміття на міському звалищі – всього 840 м3. Виконані роботи по прибиранню вулиць: Залізничників, Успенська, Соборна, Гетьманська, Армійська, Успенська, Перемоги, Л.Толстого, Скіфська, В.Деповська, Я.Мудрого, Дружби, Залізничників, 8 Березня, пр-т Перемоги та Шевченка, бульвар Бірзульський. Виконані роботи з установки нової дитячої  гойдалки  на дитячому майданчику у сквері «Городок» біля ЗОШ №3. Виконані роботи зі змітання бруду вздовж бордюрів проїзної частини по вулиці Соборна. Скошування трави  по вулиці Армійська , Гетьманська, Успенська, Слобідська , пр-т  Шевченка,Затишна, Осипенка ,Я.Мудрого ,Сільськогосподарська ,Садова ,Херсонська ,Нова , Кобзарська ,Шкільна . Виконані роботи з чищення лотків водовідведення по вул. Водопровідна, вул Соборна  та біля АЗС «РУТА» . 

У с. Липецьке виконувались роботи з прибирання сміття біля спортивного комплексу, дитячого майданчика, біля автобусних зупинок, в парку біля пам’ятника загиблим воїнам ВВВ. Виконувались роботи зі скошування рослинної порослі по центральним вулицям.

 

ПП «Городок – КВП ». Ремонт  м’якої  покрівлі  30м².  у ж/б 544  по вул.Армійській. Ремонт  м’якої  покрівлі 30м², у ж/б  528  по вул.Армійській . Ремонт лавки  біля 2 під’їзду у ж/б 490 по вул.Армійський. Ремонт дитячого майданчика у ж/б 508 по вул.Армійський. Ремонт дитячого майданчика у ж/б 607 по вул.Армійський.  Ремонт вхідної двері у ж/б 544 по вул.Армійський. Фарбування дитячих майданчиків. Скошення трави. Вивезено великогабаритні відходи в обсязі  30м³. 

 

ПП «Курінь» Виконується ремонт  та заміна дверних ручок, ремонт вхідних дверей, ремонт  кодових замків та заміна на нові. Завершено  ремонт під їздів будинку по вул. Мельниченка  130.

Продовжується ремонт під їздів будинку по пр. Шевченка 29А. Виконано ремонт козирків над вхідними дверми в під їзди в будинку по вул. Армійська 640. Завершено частковий ремонт м’якої покрівлі будинку по вул. Армійська 622. Розпочато  частковий ремонт покрівлі будинку по вул.Л.Толстого 7.

Виконується перевірка та прочистка вентканалів згідно  заяв та актів  перевірки , та заяв мешканців будинків .

 Проводиться :

 - встановлення нових ліхтарів та заміна ел.ламп в під’їздах  будинків;

- чистка вентиляційних каналів;

- вивозиться негабаритне сміття;

 Виконано  висадку сім ян квітів на клумбах, та побілку дерев, бордюрів на  придомових територіях;

-Проводиться покіс трави по всьому житловому фонді;

- екстрених викликів –6;

-постійно проводиться сухе прибирання сходових клітин під їздів;

- постійно проводиться прибирання  доріжок, сходів під’їздів, майданчиків біля сміттєвих баків, під’їздів та прибудинкової території (згідно затвердженого графіку) по всьому закріпленому за підприємством житловому фонду.

 

Відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм  громади  Департаменту ЖКГАЗВ  розглянуто 6 звернень мешканців міста з питань порушення норм добросусідства та санітарних норм з них усних- 3.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Працівниками відділу 01.06. 2022 р. здійснено виїзд по скаргам та заявкам мешканців громади.

 Складено 1 адміністративний протокол за ст. 152 на гр. М. ( за самовільне знесення зеленого насадження на території громади без відповідного дозволу ). та притянгуто до відповідальності з наклкданням штрафу 340 грн.

      Станом на 27.05.2022 року кількість виловлених тварин, у тому числі вже стерилізованих  складає  - 20 од.                                                                                                                                                           

        Усім мешканцям громади, які звертаються до департаменту з різнобічних питань усно та письмово +відповіді надаються у строк, визначений чинним законодавством.

        У випадку виявлення фактів порушень санітарного стану та благоустрою міста громадян просимо повідомляти по тел.2 -35 -96.

     

 

 

    Директор Департаменту                                                                           О.І.Чернега                                                                            

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора