Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський разом із заступником міського голови Людмилою Задорожною провели зустріч із директорами освітніх закладів.

Дата: 02.06.2022 15:18
Кількість переглядів: 216

Завершився навчальний рік у закладах загальної середньої освіти. З цієї нагоди виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський разом із заступником міського голови Людмилою Задорожною провели зустріч із директорами освітніх закладів. Нагадаємо, що освітня мережа Подільської міської територіальної громади включає в себе 10 закладів загальної середньої освіти, у яких Фото без описунавчається понад 5 тис. учнів.

З освітянами говорили про виклики та досягнення за цей рік. Нам є чим пишатися! Незважаючи на всі труднощі, насьогодні ми маємо 20 претендентів на медаль та 40 випускників 9-х класів, які отримають атестат з відзнакою!

В ході наради було окреслено перспективи роботи на найближчий час. Це стосується національного мультипредметного тесту, який складатимуть випускники 2022 року, адже через широкомасштабний наступ цьогоріч неможливо провести традиційне ЗНО.

Це буде комп’ютерний онлайн-тест, і саме його результати потрібні для вступу у виші. Учні одночасно здаватимуть українську мову, математику та історію України. Подільськ також активно готується до проведення НМТ. Для цього було обрано 2 пункти проходження тесту, активно обговорюється тема технічного забезпечення, підключення швидкісного інтернету, обов’язкова наявність бомбосховищ та укриттів за місцем проведення, а також очікується підтвердження реєстрації випускників, аби точно знати кількість абітурієнтів, котрі здаватимуть мультипредметний тест.

Всі питання від директорів закладів загальної середньої освіти, які потребують втручання керівництва громади, було поставлено на особистий контроль виконуючого обов’язки міського голови.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора