Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Міжнародний день захисту дітей, від обіду і до вечора, активно й з користю провели час діти разом з батьками на спортивних майданчиках Подільська!

Дата: 02.06.2022 09:22
Кількість переглядів: 243

У Міжнародний день захисту дітей, від обіду і до вечора, активно й з користю провели час діти разом з батьками на спортивних майданчиках Подільська! Спортивне свято для найменших організував Центр «Спорт для всіх» за підтримки Управління спорту та молодіжної політики.

На кожній локації панувала весела та життєрадісна атмосфера! Юні спортсмени із задоволенням змагалися у спритності, швидкості та кмітливості у різних випробуваннях, командних змаганняФото без описух тощо. Під час конкурсів діти показали, як уміють достойно долати труднощі, підтримувати свої команди, проявили згуртованість, організованість, самостійність, дружбу та взаємовиручку. Змагання пройшли у суто спортивній атмосфері, кожна команда завзято боролася за першість у кожній естафеті, продемонструвавши спортивну майстерність та справжню волю до перемоги. Але, як і завжди, перемогла дружба! Організатори були здивовані невгамовною енергією всіх учасників та їх винахідливістю!

Головним підсумком дня стало відчуття єднання, духу здорового суперництва, радості та доброти.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора