Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Із запальними танцями, піснями та розвагами зустрічали перший день літа й Міжнародний день захисту дітей найменші мешканці Подільської громади.

Дата: 02.06.2022 08:49
Кількість переглядів: 227

Із за­паль­ни­ми тан­ця­ми, піс­ня­ми та роз­ва­га­ми зус­трі­ча­ли пер­ший день лі­та й Між­на­род­ний день за­хис­ту ді­тей най­мен­ші меш­канці Подільської гро­ма­ди. Завдяки зусиллям Управління культури та туризму й Управління освіти, на всі 100% вдалося подарувати атмосферу ра­дос­ті та без­турбот­ності у такий важкий час малечі та їх батькам у кожному мікрорайоні міста!

На всіх чекали різноманітні конкурси, майстер-класи, аквагрим, ігри та розваги з улюбленими героями мультфільмів, виставки, дитячий автопарк. А талановитість нашої громади неперевершено продемонстрували маленькі солісти та вправні танцюристи. Дзвінкі голосочки юних талантів линули на всю округу! Вразили усіх присутніх граціозні, оригінальні, танцювальні виступи творчих колективів Подільська – «Грація», «Фантазія», «Аллегро» та студія МБК із народної хореографії. Батьки з гордістю споглядали на своїх чад, а ті в свою чергу, раділи, що виправдали сподівання наставників, вихователів та рідних. Тож, з упевненістю можна сказати, що з таким творчим, перспективним підростаючим поколінням зовсім не лячно сміливо крокувати в майбуття!

Дякуємо організаторам за справжній День дитинства, а всім учасникам за активну участь!

Саме заради щасливого майбутнього наших дітей ми обов’язково переможемо в цій війні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора