Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щиро вітаємо вас із світлим святом - Міжнародним Днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2022 08:28
Кількість переглядів: 179

Шановні мешканці Подільської міської територіальної громади! Шановні батьки! Любі діти!

Щиро вітаю вас із світлим святом - Міжнародним Днем захисту дітей! Це свято стало символом дитячої щирої радості і надії на майбутнє. Саме у дітях ми, дорослі, бачимо здійснення своїх мрій та сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали всі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок – зробити своїх дітей щасливими.

Війна загримала у наші вікнФото без описуа неочікувано, посеред сну, гучно та безцеремонно. Вона перевернула життя мільйонів дітей нищівним чином. Бо для них уперше світ небезпечний. І наші воїни, йдучи на війну, захищаючи сьогодні Україну від російської орди, всі як один кажуть – я прийшов сюди, щоб захистити своїх дітей, щоб їм там, на вільній землі, жилося краще, і щоб вони ніколи не дізналися того жаху, якого зазнають їх тата і мами, перебуваючи на фронті.

Любі діти! Ви – майбутнє України, майбутнє Подільської громади, наша опора, впевненість у завтрашньому дні. Нехай сяюча посмішка стане вашим вірним супутником, а маленькі дитячі серця завжди зігріває любов, ласка і батьківське тепло. І в турботі про вас, у створенні умов для вашого гармонійного розвитку ми бачимо завдання не тільки родини, але й суспільства і держави. Для нас дуже важливо, щоб ви росли здоровими, щоб ваше дитинство було радісним і щасливим. Допомога багатодітним сім'ям, захист прав та інтересів маленьких жителів нашої громади, поліпшення системи охорони здоров'я та освіти знаходяться в центрі нашої постійної уваги. І важливо, щоб з самих перших хвилин життя кожна дитина відчувала це!

У цей день зичимо нашим маленьким землякам мирного неба, міцного здоров’я, бути життєрадісними і насолоджуватися кожним днем дитинства. А батькам бажаємо розуміння та вміння завжди знаходити спільну мову зі своїми дітьми!

З повагою, виконуючий обов'язки Подільського міського голови Олег Албанський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора