Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В рамках благодійної акції, щоб зробити гарну зачіску та “стильний” вигляд бажаючим абсолютно безкоштовно, до с. Липецького завітав перукар-стиліст Олександр Матола

Дата: 31.05.2022 16:37
Кількість переглядів: 201

Виглядати гарно бажають як молоді люди, так і громадяни похилого віку. В рамках благодійної акції, щоб зробити гарну зачіску та “стильнФото без описуий” вигляд бажаючим абсолютно безкоштовно, до с. Липецького завітав перукар-стиліст Олександр Матола, який завжди активно приєднується до подібних благочинних заходів. Благодійну акцію організували за сприяння Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я. Отримати послугу мали змогу як місцеві жителі, так і переселенці, які проживають на території села.  

Варто зауважити, що такі акції проходять не вперше. Вже цієї п’ятниці переселенці, як і дорослі, так і малеча, о 13:00 мають змогу безкоштовно отримати послуги перукаря у Департаменті соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я (вул. Бочковича, 4). При собі мати довідку ВПО або документ, що посвідчує особу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора